Що нас чекає в рік Щура / Фото УНІАН

2020 рік принесе всім багато сюрпризів, тому важливо знати, до чого готуватися.

Астрологи склали гороскоп на 2020 рік для всіх знаків Зодіаку, передають "Факти".

Овен

Рік для представників цього знаку буде складатися з двох частин. Перша принесе багато знайомств, можливо, нове кохання, цікаву роботу і гроші. Ви тільки не лінуйтеся і не пропустіть ті можливості, які з'являться на вашому шляху.

Відео дня

А ось у другій половині року вам захочеться кинути все і поїхати далеко, сховатися. Але не варто, краще вирішити всі проблеми, ви впораєтеся.

Тілець

Рік дає Тельцю можливість реалізувати карколомні плани. Якщо ви мріяли про навколосвітку або пишне весілля, починайте діяти. Це рік, коли будуть стартувати та розвиватися найуспішніші ваші проекти, народжуватися діти, створюватися сім'ї.

Правда, із сім'єю не все так легко. Сімейним Тільцям доведеться постаратися, адже рік змінить їх до невпізнанності (у хорошому сенсі), а не всі партнери це витримають.

І ще подарунок під ялинку: Тілець зможе в 2020 році легко схуднути або наростити жирок. Все залежить від того, що йому більше подобається.

Близнюки

2020 рік для Близнюків — час дії. Годі мріяти, а то пропустите свій шанс. Зберіться і починайте працювати.

Зірки говорять, що ви будете все робити в останню хвилину, тому не все встигнете, але якщо постаратися, то вийде, як мріяли.

Гороскоп також попереджає: не будьте рятувальником, не витягуйте людей, які самі нічого не роблять, а то не вистачить сил для своїх проектів.

Рак

Скромні Раки в 2020 році здивують всіх своєю активністю. Ви станете сильними, хоробрими, навіть самі себе будете дивувати.

Рік обіцяє багато перемог, доленосні знайомства, успішний бізнес. Але є одне «але» — не будьте одинаком, працюйте з колективом.

Ну, і в новому році добре пройде складання іспитів, одержання прав і оформлення будь-яких документів

Лев

Хороший рік для Лева. Багато перемог, успіх, вдалі починання. Але зірки радять звернути увагу на сім'ю, адже можна завоювати світ, але втратити любов близьких.

Якщо ви планували зайнятися фігурою, змінити зовнішність, стати здоровішими, то рік прекрасно підходить для цього.

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку казково пощастить у 2020 році - гороскоп

Діва

Побутові справи не для Діви в новому році. Зробіть те, про що мріяли. Стрибайте з парашутом, бігайте марафони, вирушайте жити на інший кінець світу. Все вийде, все принесе радість.

Ви — найбільш щасливий знак 2020 року. Користуйтеся цим, не витрачайте час на мрії та рутину.

Терези

2020 рік — час помилок. Терезам варто думати сім разів, а потім робити. Не час розлучатися, кидати роботу, брати кредит. Краще синиця в руках, ніж журавель у небі.

Але є і хороші новини. Ви зможете досягти багато чого у творчості. Ви можете успішно вирощувати рослини, писати дисертацію або книгу.

Скорпіон

Не дуже яскравий рік для Скорпіона. Вдалий для саморозвитку, самоорганізації, самодисципліни, але великих перемог не чекайте.

Пам'ятайте, що 2020 рік для вас — підготовка до більш важливого, тому готуйтеся, працюйте над собою. І так, заощаджуйте гроші.

Стрілець

У рейтингу щасливчиків 2020 року Стрілець посідає почесне перше місце. Ви все зможете, все зробите.

Але є неприємне «але»: початок року буде не дуже вдалим. Можливо, ви залишитеся без гаманця, улюбленої речі, затопите сусідів. Але скоро все налагодиться.

Козеріг

2020 рік для вас — рік відкриттів себе. Ви самі не знаєте, на що здатні. Можливо, для цього доведеться звернутися по допомогу до фахівців, щоб дізнатися.

Зірки радять вам полюбити себе. З усіма плюсами та мінусами. 

Водолій

Цінності у 2020 році — сім'я, діти, рідний дім. Ви будете робити все, щоб вашим близьким було добре. Самотні Водолії зустрінуть своє кохання та почнуть вити гніздо.

А ще Водолій знайде нове хобі. Зірки попереджають, що це хобі може перетворитися на манію.

І пам'ятайте, що 2020 рік ідеально підходить для вкладення грошей у нерухомість.

Риби

Для Риб новий рік буде продовженням старого. Все, що ви почали в 2019 році, доведеться доробити. Але вам це сподобається.

Це тихий рік, що не розчарує Риб, адже вони не прагнуть бути в центрі подій. Але це і дуже вдалий рік. Все, що буде робити представник цього знаку, вдасться.