З'явився гороскоп на 18 лютого / фото slovofraza.com

Гороскоп на 2020 рік свідчить, що навесні почнуться серйозні зміни в житті практично всіх представників зодіакального сузір'я. Рік Білого Щура принесе багатьом кардинальні зміни, нові знайомства, подорожі та зустрічі з тими, хто принесе щастя в особистому житті.

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким весна принесе неймовірний успіх та позитивну енергію, пише "РБК Україна".

Читайте такожМістична дата 20.02.2020: астрологи розповіли про небезпеки та особливості цього дня

Відео дня

Телець

Весна для Тельців стане періодом серйозного просування вперед. І це стосуватиметься не тільки роботи, фінансового добробуту, а й любовних справ. У найближчі місяці зірки будуть на боці Тельців, а це буде проявлятися в отриманні приємних подарунків від долі у вигляді спадщини, кар'єрного зростання, приємних зустрічей, розвитку любовних стосунків, можливостей для досягнення намічених цілей.

Діва

Зірки приготували для представників цього знаку на весну безліч приємних сюрпризів. Основний напрямок – це любовна сфера. Астрологи зазначили, що Діви обох статей можуть зустріти цієї весни людину, яка стане для них спорідненою душею. У сімейних Дів стосунки заграють новими фарбами та стануть ще міцнішими.

Читайте такожГороскоп на 18 лютого: на кого сьогодні чекає успіх, а на кого - невдачі

Терези

На зміну чорній смузі, якою закінчився 2019 рік, прийде світла смуга у Терезів. Саме навесні вони знову зможуть відчути себе щасливими. Всі неприємності на роботі та в особистому житті підуть, а замість них прийде заслужене й очікуване щастя. Навесні варто приділити час саморозвитку, а вільний час варто присвятити близьким людям.