Друга половина березня відзначена важливими астрологічними подіями / vietucnews.net

5 березня Венера, планета любові і комфорту, переходить в знак Тільця, в статус свого управління. Цей аспект допомагає висловити свої почуття і інтереси, прийти до спільної думки у важких сімейних і особистих питаннях. В період проходження Венери по Тельцю (до 3 квітня) Тельцям, Дівам і Козерогам буде особливо щастити у фінансовій сфері і взаєминах.

Друга половина березня відзначена важливими астрологічними подіями, які обов'язково принесуть зміни в життя кожної людини. Відчуття свободи та оновлення сприяє позитивній налаштованості на майбутнє, головне, не упустити сприятливі шанси.

Читайте такожАстрологи розповіли, на кого зі знаків Зодіаку чекає неймовірна удача в березні

Відео дня

Весняне рівнодення вважається астрономічним початком весни, настає 20 березня, коли Сонце переходить у знак свого воздвиження – в Овна. Сильний підйом вітальності буде проявлятися в активній діяльності. Життєрадісність, яка з'явиться,  буде викликати почуття симпатії до інших людей.

22 березня Сатурн переходить у знак Водолія – відбуваються події соціальної значущості, оновлення в політичній сфері. Для того, щоб не втратити нові можливості, потрібна відповідальність і організованість, увагу до того, що відбувається навколо вас.

31 березня Марс переходить у знак Водолія і з'єднується з Сатурном – в цей день потрібно залізна воля і витримка, вміння концентруватися на одній меті.

Астролог Марина Скаді склала докладний гороскоп на місяць для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Робота вимагає великої організованості, дисципліни і усвідомлення відповідальності. У сильних духом людей з'являються сприятливі можливості для просування в кар'єрі, а у слабких – настає період випробувань. Через перенапруження і неправильної емоційної реакції можливе виникнення психосоматичних ускладнень. Активність і обдумані вчинки в досягненні мети, обов'язково приведуть до результату.

Телець

Сприятливий місяць для Тельців, почуття життєствердження і впевненості сприяє успіхам у діловій активності і в фінансовій сфері. Гарний час для спілкування з партнерами, публічних виступів, рекламних заходів, встановлення різноманітних контактів, підписання важливих документів, пошуку підтримки впливових осіб. Поліпшуються стосунки з чоловіком, коханою людиною, приятелями, сусідами, родичами.

Близнюки

Свобода у сфері спілкування, ефективно проходять спільні неформальні збори і заходи. Навіть сором'язливі люди хоча б трохи вивільнюються, стають більш безпосередніми. Інтерес до новинок і сучасним технологіям, розширює ваші можливості. З'являються шанси вступити в якесь товариство, знайти своїх однодумців. Сприятливий час для початку роботи чи проекту.

Рак

Читайте також20.02.20: що очікувати від цієї загадкової даті

Рішення ділових і виробничих питань супроводжується особистим протистоянням, зіткненням думок і інтересів. Зросте прагнення до лідерства, активність в професійних і політичних справах. Будьте уважні при спілкуванні з дітьми, - вони можуть постраждати від Вашої імпульсивності. Слід дотримуватися обережності при роботі з різними інструментами, при використанні колючо-ріжучих предметів, вогню. Людям зі слабкою нервовою системою, слабким серцем та порушеннями мозкової діяльності слід уважно поставитися до своїх відчуттів.

Лев

Сприятливі великі, масштабні починання, головне діяти незалежно і наполегливо. Ви можете дуже ефективно організувати роботу колективу, показуючи, що і як треба робити. Але зараз пріоритет не варто ставити гроші, оскільки успіх можливий, якщо є згуртування з ідейних міркувань, а не фінансовим. Можливі успіхи в спорті, техніці, військовій кар'єрі, якщо ви пов'язані з цими сферами. Це місяць напруженої роботи, якщо раптом відчуєте нездужання, ні в якому разі не ігноруйте симптоми.

Діва

Хороший період для навчання, в цей період інформація осідає десь у глибині підсвідомості і коли знадобиться, обов'язково прийде відповідь на питання як спалах осяяння. Посилюється вашу уяву, проявляється творчий талант, завдяки чому вас можуть побачити з іншої сторони, ви зможете приємно здивувати оточуючих. Сприятливий час для соціальних відносин, переговорів з владою чи з високопоставленими соціальними службовцями, а також для юридичних справ.

Терези

Гарний настрій забезпечать нові несподівані зв'язки, оновлення старих взаємовідносин. Сприятливий період для встановлення ділових партнерських відносин з друзями. Можливі нові несподівані й цікаві знайомства або переростання дружніх відносин в особисті. Відбуваються події супроводжуються клопотами і необхідністю якихось змін. Сприятливий час для громадської діяльності, планування, реалізації перспектив, встановлення нових контактів.

Скорпіон

Складно знайти людей, які готові підтримувати ваші пропозиції та устремління. З іншого боку, протилежну думку або навіть ворожа позиція оточуючих може надати стимулюючий вплив і допоможе вам ясніше визначити власні позиції. Це відповідний період для того, щоб поглянути на зворотний бік медалі, коли мова йде про операції з оточуючими, навіть якщо ви не в змозі погодитися або примиритися з їх думкою.

Стрілець

Активна життєва позиція обставин, що склалися, дозволять отримати задоволення собою, відчути новий приплив життєвої енергії. Готовність допомагати ближнім, сприятливо відіб'ються на вашій репутації, викликаючи в оточуючих почуття, які допоможуть вам у досягненні особистих цілей. Начальство, можновладці або ті, хто чинить вплив на ваше життя, будуть схильні підтримати вас – це шанс продемонструвати свої можливості.

Козеріг

Читайте такожМістична дата 20.02.2020: астрологи розповіли про небезпеки та особливості цього дня

Зникає звичний розпорядок вашого життя, ви відчуваєте, що вже на порозі серйозних змін. Дуже важливо спостерігати за подіями і обставинами, після чого ви зможете зробити свій вибір. Не метушіться, не поспішайте, знайте, що все повинно прийти в свій час. Для розвитку вам буде обов'язково необхідна якась оригінальна система. Активні пошуки покровителя, авторитету, спонсора, інвестора увінчаються успіхом.

Водолій

Відстрочені на тривалий період справи в цьому місяці можуть бути благополучно вирішені. Сприятливий час для планування довгострокових проектів на майбутнє, головне проявити розсудливість, обачливість та наполегливість. Для остаточного успішного завершення справи добре було б скористатися радою досвідченого старшого партнера, родича, важливого для вас людини. Можна сподіватися на успіх звернення в офіційні інстанції.

Риби

У відносинах з людьми щось невловимо змінюється. Посилюється творча уява і підсвідомі процеси. Більше значення мають для вас упередження і забобони. Зміни, які відбуваються навколо вас, призводять до зменшення відчуття реальності. Ви схильні до обману, але й самі можете стати його жертвою. Не найкращий час для суспільних контактів, переговорів або вирішення завдань, коли необхідно зазирнути в саму суть справи.