Люди прагнуть до контактів, хочеться провести час в хорошій компанії / shutterstock

9 березня повний місяць у Діві в 19:48 за київським часом. 10 березня Меркурій виходить з фази ретроградності, що значно покращує настрій і розумову діяльність.

Люди прагнуть до контактів, хочеться провести час в хорошій компанії, зустрітися зі знайомими, зайнятися творчістю. Якщо питання з документами з якихось причин не вирішувалися, то тепер події почнуть розвиватися швидше. Сприятливі поїздки, подорожі, легше домовитися з партнерами, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Читайте такожТельці опиняться в центрі уваги, а на Левів чекають конфлікти: з'єднання явився любовний гороскоп на березень

Відео дня

Можливо, ви станете більш загострено сприймати вторгнення на вашу територію або піддавати сумніву ваші методи. Яке б рішення ви не прийняли — йти своїм шляхом або скористатися порадами оточуючих, — ваше прагнення до особистих досягнень в цей період буде особливо сильним. Напруга може виникнути при спілкуванні з чоловіками — товаришами або колегами. Для досягнення успіху необхідно виключити агресивні методи і поспішні дії. Якщо зможете приборкати ці схильності і знайти рішучість і терпіння, ви досягнете більшого, ніж очікували.

Телець

Головну роль у цей час відіграють матеріальні цінності, здатні забезпечити комфорт, затишок і надають матеріальну базу. Для бізнесу і фінансових справ це сприятливий час. В партнерських відносинах також панує стабільність, старі відносини зміцнюються, заводяться нові знайомства обачно. Дуже сприятливий час для кохання, залицяння і для того, щоб порадувати улюблених дорогим подарунком, вишуканим частуванням – все це буде оцінено по достоїнству. Оскільки у ці дні зростає почуття власництва, тому краще не давати приводу для ревнощів і не відчувати почуття партнера на фортецю.

Близнюки

Ви відчуваєте себе вільніше, відбуваються спонтанні ситуації, непередбачуваності в сферах спілкування та обміну інформацією. Це час підвищеного інтересу до навчання, нових знань та отримання цікавої інформації в цілому. Намагайтеся охочіше відгукуватися на нові пропозиції, цікавтеся свіжими ідеями, вливайтесь у спільну справу. Оскільки ваше мислення в цей період стає нестандартним, у вас з'являється новий погляд на речі, оригінальні, сміливі, унікальні ідеї. А це дає можливість знайти неординарні і незвичайні шляхи для вирішення своїх проблем.

Рак

У цей час дуже можливо протистояння вашим діям і виникнення конфліктних ситуацій. Навіть якщо невдача не стане остаточним результатом, нинішні обставини не обіцяють повного успіху. Думки і особливо дії оточуючих, навряд чи забезпечать вам підтримку. Життєва сила і ентузіазм або відсутні, або швидко вичерпуються, і ви залишаєтеся без енергетичної підживлення. Взаємини з чоловіками можуть стати напруженими — можливо, в результаті занадто гострої конкуренції. У цей період краще триматися в тіні і будувати плани на більш сприятливий період.

ЛевЧитайте такожМісячний календар на березень 2020: сприятливі дні

Незібраність і нервозність може призвести до провалу ділові переговори. Через помилкове судження та прийняття помилкових рішень можливі незгоди і негаразди в особистому житті і на роботі. Ви потребуєте в захопленні і вимагаєте до себе максимум уваги, в гонитві за надмірними задоволеннями можете забути про свої обов'язки. Можливі виробничі непорозуміння, особливо з партнерами і співробітниками протилежної статі. Обіцянки щодо виконання планів краще відкласти. Особисті стосунки, зустрічі можуть принести засмучення і розчарування, в сім'ї можливі скандали.

Діва

Ваш управитель - Меркурій, виходить з фази ретроградности. Несе вам стійкість до зовнішніх впливів, здатність контролювати свою поведінку. Фізична і ментальна діяльність спрямовані у матеріальну сферу. На зміну мрійливості приходить зосередженість, бажання навести порядок, все розставити по місцях, роздобути нову інформацію і знайти їй місце. Здатність до узагальнення слабшає, є небезпека заплутатися в деталях. Дратує найменша недбалість, неточність. Полягає більше, ніж зазвичай, торгових угод, але вони сповнені застережень і умов. Поліпшуються стосунки з рідними, близькими та друзями.

Терези

Сприятливий період сприяє гарному настрою, Ви прагнете до контактів, вам подобаються розваги і застілля. Загострюється сприйнятливість до краси, більш виражений інтерес до протилежної статі. З'являються нові контакти, але зв'язки, встановлені в цей період, ненадійні. Рішучість слабшає, прийняті рішення легко змінюються. Проявляється готовність до партнерства, мирним переговорам. Справи вирішуються швидше, активізуються контакти, підвищується взаєморозуміння, що сприяє ефективному партнерству. Вдало завершуються ті справи, які довго тягнулися і з незрозумілих причин ніяк не наважувалися.

Скорпіон

Сприятливий час для соціальних відносин, переговорів з владою чи з високопоставленими соціальними службовцями, а також для фінансових операцій та юридичних справ. Вдало складаються, гармонізуються любовні та сімейні стосунки, особливо зі старшими родичами, батьками чоловіка. Період сприятливий для розвиваючих занять з дітьми, допомоги їм в освіті. Можлива поява нових романтичних любовних зв'язків і прихильностей. Можете розраховувати на допомогу і підтримку впливових осіб.

Стрілець

В цей час поліпшується самопочуття, що добре позначається на фізичній формі. Сприятливі дні для тих, хто займається музикою та мистецтвом. Гарний час для обмірковування своїх бажань і складання плану їх реалізації, а також для вирішення тих справ і проектів, які започатковані раніше. Це вдалий час для виходу на новий рівень, усвідомлення, посилилася завдяки інтуїції і важливих перетворень. Хороший період для досліджень, для змін на виробництві та в бізнесі. У ці дні сприятливо вирішуються питання оподаткування, страхування, спадщини, вкладення спільного капіталу, розподілу прибутку.

Козеріг

Обставини змушують Вас ставати більш активними, для всіх справ і занять характерна грунтовність. Посилюється оптимізм, загострюється чутливість до успіху, що дає схильність перебільшувати свої можливості і сили. Вас легко захопити, заразити ентузіазмом, але цей ентузіазм недовговічний і поверховий. Сприятливі поїздки, у тому числі за кордон. Погано переживаються всякі обмеження, особливо дітьми. Хороший період для демонстрації своїх талантів, творчої або інтелектуальної роботи, любовних справ, весільних торжеств, проведення банкетів, святкових вечорів, прийому гостей.

Водолій

Ви прагнете до емоційної свободи і незалежності, з'являються нові несподівані зв'язки, оновлюються існуючі взаємини. Гарний час для духовних занять і для розумової роботи. Можливе встановлення ділових партнерських відносин з друзями. Сприятливий період для громадської діяльності, планування, реалізації перспектив, встановлення нових контактів. Можлива несподівана вигода, одноразові виплати, подарунки, відкриття нових фінансових і соціальних можливостей. Період сприятливий для придбання оргтехніки, для модернізації виробництва. Вдалий час для досліджень і наукової діяльності.

Риби

Період сприятливий для візитів до начальства, для відвідування офіційних інстанцій, для залучення уваги до своїх справах світських осіб і впливових осіб. Від них можна очікувати розуміння, допомоги та підтримки, в тому числі матеріальної і фінансової. Не виключено зав'язування службових романів. Ваше добросердя і зрослий оптимізм дозволить вам оптимально вирішити багато виробничі і партнерські проблеми. Більш вдало складаються ділові стосунки з протилежною статтю. У цей період ви сильно піддані впливу прекрасного, постарайтеся отримати максимум задоволення, але уникайте переїдання, а також великих витрат.