З'явився любовний гороскоп на тиждень / slovofraza.com

Вплив планет в середині березня може похитнути нашу любов, але це не біда, а проблема, що потребує вирішення.

Нехай вас не засмучує наявність труднощів: астрологи підкажуть шляхи виходу зі складної ситуації, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, які зустрінуть кохання всього життя цієї весни

Відео дня

Овни проведуть тиждень в тумані. Зустріч з ними на вузькій стежці комусь може дорого обійтися. А все тому, що їхня свідомість виявиться затуманеним: звідкись наскочать ревнощі, підозрілість, нерішучість. Астрологи пропонують навести різкість і не думати про підтексти. Добре в моменти занепокоєння переключитися на творчість, читання, прогулянки, щоб не нервувати ні партнера, ні себе.

Телець

Тельцям доведеться на цьому тижні уважно перевіряти інформацію, яка надійде від партнера, батьків. Всесвіт попереджає про загрозу обману з боку близьких людей. Можливо, людина піде на брехню несвідомо, просто намагаючись приховати минулі грішки. Стосунки зараз залежать від адекватної реакції, тому не варто спускати злість на близьких, краще знайти час і обговорити всі проблеми, які заважають рухатися далі.

Близнюки

Весна закрутить голову Близнюкам. І для них це може закінчитися романом на стороні, на роботі чи навчанні. Керівник, куратор, колега або близький друг — хтось здасться шалено привабливим. До мурашок. Зірки не проти романтики, але тільки в тому випадку, якщо від цього ніхто не постраждає. Сімейним людям не варто грати в подвійні ігри, найкраще закласти основу для міцного тандему споріднених душ.

Рак

На цьому тижні астровплив схилить Раків у бік чуттєвості та ніжності. Це можна вважати відмінною новиною — навіть найбыльш ідеальним стосункам деколи потрібна нотка різноманітності. Але варто приготуватися до того, що доведеться вкладати у відносини значну енергію. У спілкуванні з партнером потрібно бути більш уважними та пильними: якісь речі можна просто не зрозуміти, а потім це може негативно позначитися на відносинах.

Лев

Львів можуть зацікавити дивні питання, до яких не було діла ще тиждень тому: теми містики, вічності, реінкарнації, кармічних відносин. Лякатися не варто, час від часу такі думки відвідують всіх. Головне, не залишати коханої людини без уваги і не докучати дивними питаннями. Зірки подарують імпульс до подальшого розвитку роману. Запасіться гарним настроєм і вперед, на подвиги в ім'я кохання, відносин, спільного щастя.

Діва

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 9-15 березня

Дівам зірки приготували тиждень розв'язання проблем і разрубання вузлів. Всі наявні проблеми, на які закривалися очі, стануть помітнішими, серйозніше, складніше. Якщо у коханої людини є що сказати — це буде висловлено вголос, різко і на підвищених тонах. Астрологи радять не втрачати контроль і періодично включати опцію «переоцінка фактів».

Терези

На цьому тижні, згідно з гороскопом, у Терезів зросте чарівність, з'явиться бажання свободи, схильність до флірту і перебору варіантів. Астрологи не виключають факт того, що в середині тижня з'явиться хтось новий, цікавіше наявного партнера. Але почуття і бажання можуть виявитися помилковими. Тому не варто ставити під удар усталені відносини заради скороминущої інтриги. Зате одиноким Терезам зірки радять сміливо йти в бій.

Скорпіон

Скорпіонам в середині березня варто пам'ятати, що любов — це не тільки романтика і щастя, але і духовна гармонія. Гуляти по скверах і парках чудово, але є і інша сторона відносин, яка зараз дуже потребує уваги. Астрологи радять зробити акцент на підтримку партнера і конкретні докази почуттів. Відкривається дуже важливий етап. Як Скорпіони його почнуть, так і в майбутньому.

Стрілець

Юпітер, планета удачі і нових можливостей, підтримає Стрільців на цьому тижні. Це дуже хороші новини. У почуттях з'явиться легкість і новизна, щоправда, ближче до вихідних. До цього доведеться миритися з багатьма неприємними обставинами. Кращою лінією поведінки, за словами астрологів, стане ніжність, турбота і увага, проявлені до коханої людини. Ці якості потрібно проявити максимально яскраво, щоб не виникло сумнівів у щирості почуттів.

Козеріг

Кажуть, життя — це те, що відбувається, коли були зовсім інші плани. На цьому тижні якісь сімейні справи і побутові клопоти можуть зіграти з Козерогами схожий жарт. Є загроза зіткнутися з затяжним конфліктом і його ускладненнями. Астрологи радять проявити не лише силу волі, але і терплячість. Любов у березні примхлива, і її доведеться завоювати. Зате ближче до вихідних з'явиться динаміка, натхнення і щасливі події.

Водолій

Головне для Водоліїв на цьому тижні — не потрапити в неприємну ситуацію через свою довірливість і легковажності. Тому нагадуємо про 5 речей, які не можна обговорювати зі сторонніми. Все інше можна: можна закохуватися, можна знайомитися, можна зміцнювати стосунки, можна навіть піти з головою в пошуки гармонії. Головне — бути обережніше і нікому не розкривати секрети.

Риби

Фантазії Риб може позаздрити будь-який письменник, що вони тільки не придумають, коли їм страшно, сумно або самотньо. Але будувати повітряні замки не варто, краще включитися в реальність: Всесвіт буде посилати підказки. Навколо Риб на цьому тижні буде багато приємних подій, рад та знаків, які підкажуть, як налагодити особисте життя. Тому варто боротися із зайвими думками, щоб вони не відволікали від головного.