В першу чергу труднощі цього дня можуть бути пов'язані зі сферою любові / фото: NealEnjoy

Астрологи називають цей день сприятливим, проте це не означає, що не буде жодних небезпек і застережень. Експерти розкажуть, як щербатий Місяць у Скорпіоні впливає на нас і чому цей вплив не завжди позитивно.

Про це пише slovofraza.

Любов і відносини в п'ятницю, 13 березня

В першу чергу труднощі цього дня можуть бути пов'язані зі сферою любові. Річ у тому, що Скорпіон і щербатий Місяць нерідко пробуджують в людях спалахи ревнощів і недовіри. Якщо ваш партнер сьогодні буде вимогливим, то краще не проявляти агресії і не критикувати його за це. Намагайтеся робити все можливе для того, щоб вечір п'ятниці не затьмарювали нескінченні з'ясування відносин.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на п'ятницю, 13-е березня: що чекає на всі знаки Зодіаку в містичну дату

Цей день небезпечний тим, що непорозуміння між людьми може з'являтися абсолютно безпричинно. Передбачити те чи інше дію навіть самого близької людини не вийде.

Щоб не розчаровуватися в людях, доведеться позбутися ілюзій на їх рахунок. Не варто очікувати в цей день доброти і ніжності. Навіть якщо ви постараєтеся дарувати тепло і проявляти повагу до всіх, це не означає, що ви зможете отримати натомість.

Астрологи радять не зациклюватися на неприємності, ні в якому разі не ображатися і не тримати злість на кривдників.

Фінанси і робота в п'ятницю, 13 березня

Читайте такожп'ятниця, 13-е березня: чого чекати від містичної дати і кому пощастить

Це досить продуктивний день, який ідеально підходить для спільної роботи, проте розраховувати на безкорисливу допомогу з боку колег і партнерів не варто. Доведеться їм запропонувати щось натомість.

Якщо запропонувати нічого, то краще займатися роботою самостійно, без прохань про допомогу: так точно не з'явиться проблем. Ефективність самостійних людей в цей день буде підвищеною. Варто лише проявляти трохи більше уваги до деталей.

Цей день чудово підходить для покупок, але Місяць і зірки зроблять людей більш хитрими, нахабними і безкомпромісними, тому необхідно перевіряти товар перед покупкою. Особливо обережними варто бути всім, хто захоче здійснити обмін товарами, що були у вживанні. Краще перенести такі угоди на інший день.