У багатьох виникає бажання впоратися одним махом з усіма справами / shutterstock

24 березня Молодик об 11:28 в знаку Овна - Місяць входить в Овен і з'єднується з Сонцем і негативною кармічною точкою Чорним Місяцем – активізуються кармічні питання.

День агресивних енергій і емоцій. Збільшується кількість виробничих конфліктів, розмов на підвищених тонах. У багатьох виникає бажання впоратися одним махом з усіма справами, що накопичувалися протягом місячного місяця. Сатурн, планета норм, правил та обмежень, перейшов у знак свободи – у Водолій, що приносить важливі соціальні зміни. Відчувається деяке полегшення після напруженої попереднього тижня, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

ОВЕН

Читайте такожВесняне рівнодення у високосний рік - чим цей день особливий

Відео дня

Не поспішайте - бойовий настрій цього періоду слід порівнювати з реальними можливостями. Прилив енергії і посилення вольових якостей. На фоні підвищеної емоційності, є велика ймовірність того, що активна діяльність може призвести до травм або перевитрати енергії і занепаду сил. Жорсткі тимчасові обмеження будуть відчуватися дуже важко, по можливості, уникайте всього, що вимагає конкретних відповідей і виконання роботи в чітко визначені терміни.

ТЕЛЕЦЬ

Сприятливий період для ділових і особистих контактів, активної взаємодії. Особливої значимості набувають суспільні зв'язки і діяльність, співробітництво. Фінансовий успіх, одноразові надходження, прибуток від вкладень. Гарний час для вкладень, надання чи отримання фінансової підтримки. Налагоджуються стосунки в колективі, з партнерами і начальством. Тиждень сприятлива для переговорів, нарад, підписання контракту, виступів.

БЛИЗНЮКИ

Вам потрібно більше інформації, спілкування і різноманітності. Ви відчуваєте потребу розширити свої знання, попрацювати з новими ідеями. Гарний час для відновлення спілкування зі старими знайомими, шкільними приятелями, може з'явитися багато дрібних справ і турбот, але все це буде доставляти задоволення, відверне від тривожних думок, які стосуються загальної ситуації у світі. Період сприятливий для передачі і сприйняття інформації. В цей час знаходяться несподівані рішення для старих проблем.

РАК

Ви відчуєте себе вільніше, зникне звична напруга і тривога. Але вас може долати сонливість, поганий настрій, занепад фізичних сил, відсутність бадьорості і стан непевності у своїх силах. Неприємності виникають при взаємодії з жіночим персоналом або партнерами жіночої статі. Домашні справи і члени сім'ї перешкоджають розв'язання ділових питань. Краще все-таки утриматися від операцій з нерухомістю, ремонту приміщення, від вкладення грошей, а також від прийняття важливих рішень.

ЛЕВ

На цьому тижні необхідна пильність і обережність у всьому. Вірогідні ускладнення, які можуть бути для вас свого роду іспитом. Емоційне напруження буде сприяти процесу становлення особистості. Ускладнюються дружні зв'язки, а відносини з партнерами і сімейне життя не приносять задоволення. Може статися розставання на деякий час або просто відчуження у відносинах з партнерами. Не просто вирішуються справи, пов'язані з продажем і придбанням нерухомості, з фінансовими вкладеннями.

Читайте такожАстрологи розповіли, у яких знаків Зодіаку у квітні почнеться біла смуга

ДІВА

Усамітнення сприяє гармонізації вашого внутрішнього стану. Посилюється творчу уяву і інтуїтивне сприйняття світу. При цьому, збільшується ймовірність бути обманутим або втратити важливі деталі при переговорах і при вирішенні важливих завдань. Більше значення надають на вас упередження і забобони. В цілому це несприятливі дні для суспільних контактів, краще відкласти підписання угод і важливих документів. З'являється заплутаність домашніх і особистих справ.

ТЕРЕЗИ

Матеріальні успіхи досягаються, насамперед, завдяки витримці або наполегливій праці. Можливо виникнення нових перспективних проектів і ділових відносин. Партнерство і знайомства розвиваються повільно і з дипломатичної обережністю. Тиждень підходить для розв'язання спільних питань фінансів, розподілу прибутку та боргових зобов'язань. Відповідний період для оновлення і перетворення сімейних і любовних відносин. Виникає шанс виправити минулі невдачі у матеріальних питаннях.

СКОРПІОН

Існує схильність до кардинальних рішень, заснованих на емоціях, а не логічних висновках. В результаті чого, пізніше, можна пошкодувати про це. Успішно здійсните проекти, які вимагають терпіння і зосередженості. Навколо вас складається здорова робоча обстановка. Може виникнути вдалі обставини для розв'язання питань з нерухомістю, ремонтом, внутрішніх проблем фірми. Вплив домашніх турбот або втручання членів сім виявляється напрочуд позитивним.

СТРІЛЕЦЬ

Хороший період для початку соціальної активності. Цей період може стати вдалим для вашої роботи і інших видів фізичної діяльності. Сприятливі взаємини з чоловіками. Навіть діючи поодинці, розраховуючи тільки на свої сили, можна принести відчутну користь суспільству і отримати для себе перспективи. Впевненість в собі, сильна воля, спрага реальної діяльності, активна життєва позиція дозволяє вам стати лідером. Чим більше ви працюєте, тим більше можливостей для зростання, більше різних благ ви отримує. На цьому тижні ви зможете напрацювати цінний життєвий досвід, що стане у пригоді для ділової, організаторської діяльності.

КОЗЕРІГ

Для розвитку вам буде обов'язково необхідна якась оригінальна система. Важливе завдання для вас - подолати почуття відстороненості і відчуженості від оточуючих людей. У цьому вам допоможе прийняття нових методів, нестандартних ідей колег і колективна робота по їх дослідженню. Недолік друзів в минулому може породити необхідність встановити дружні взаємини. Якщо ж у вас багато друзів, можливо, ви усвідомлюєте, що вашій дружбі бракує прихильності і відповідальності і що краще якість ніж кількість.

ВОДОЛІЙ

Звужується коло дружнього спілкування. Це може бути пов'язане зі зміною місця проживання, зміною інтересів, великою завантаженістю на роботі. Тиждень перевірки на міцність існуючих дружніх зв'язків. Надійні і вірні друзі залишаються непотрібні зв'язки відпадають самі. Підтримку в починаннях можуть надати впливові друзі, люди старшого віку. Це хороший період для планування, постановки довгострокових цілей. Вдалий час намітити кроки для їх реалізації, знайти людей, які допоможуть у їх здійсненні.

РИБИ

Проявляється велика чуттєвість, миттєва реакція на будь-який вплив. Вирішенню важливих питань може допомогти інтуїція, підсвідома діяльність. Але слід побоюватися обману, особливо з боку жінок. Деякі обставини виявляться для вас незрозумілими, а інформація - недоступною. Не поспішайте приймати рішення. Якщо ви впевнені в своїх відносинах, можете використовувати цей період для їх гармонізації, проникливих бесід, спільної участі у заходах.