Що чекає ці знаки Зодіаку / slovofraza.com

Квітень 2020 року для багатьох зодіакальних представників виявиться вельми непростим і не сильно продуктивним місяцем.

Проте астрологи також назвуть 4 знаки зодіаку, яким пощастить у цей час, пише slovofraza.

Овен

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 23-29 березня

Відео дня

У Овнів відкриваються нові можливості, постають нові шляхи для розв'язання важливих питань. Найголовніше — у них буде багато фінансової удачі, але разом з усім цим з'являться і нові недоброзичливці, причому часто їх дії будуть прихованими, непомітними. В іншому другий місяць весни буде дуже позитивним і спокійним. Краще не ризикувати і не починати нових справ. Астрологи радять якомога частіше вдаватися до допомоги інтуїції, не слухаючи порад оточуючих. Тільки самі близькі й віддані люди можуть дати здорову оцінку подій і бути максимально відкритими з Овнами.

Діва

Квітень — ідеальний час для нових починань, отримання нових знань, вивчення іноземних мов. Можна сміливо вирушати в подорожі, відрядження. Не варто відвертатися від близьких і друзів, яким знадобиться допомога. Друга декада буде ідеальною для творчої роботи. На самому початку місяця доля може допомогти самотнім Дівам зустріти людину, у якого вони закохаються без пам'яті. Квапити події в амурних справах експерти не рекомендують. В кінці квітня зірки і планети увійдуть в дисонанс, з-за чого можуть почати частіше проявлятися найгірші риси характеру представників цього Знака. Доведеться боротися з самими собою.

Козеріг

У Козерогів починається період, коли можна силою слова і думки змінити майбутнє і сьогодення. Енергетика цих людей різко підніметься в перших числах квітня і пробуде в такому стані до середини третьої декади. Корисними будуть зустрічі з людьми, обмін досвідом, знайомства, романтика. Астрологи не радять проводити час на самоті. У перші кілька днів квітня і в його самому кінці Козероги можуть зіткнутися з нерозумінням з боку близьких людей. Також у них можуть з'явитися нові вороги і недоброзичливці. Доведеться проявляти більше гнучкості, щоб не допускати образ. Посваритися буде дуже легко, а от помиритися вже складніше.