Ілюстрація REUTERS

Молодик у березні відбудеться 24 числа у вівторок під егідою нетерплячого Овна. Як відомо, Овен посилює пробивні здібності, наполегливість і рішучість. І в момент оновлення Місяця цей Знак вплине не тільки на нас, але і на події, які почнуть сипатися в хаотичному порядку.

Астрологи вважають, що це енергетично потужний час відмінно підходить для того, щоб змінити життя на краще, провести роботу над собою і почати щось нове. При цьому важливо залишити весь негатив у минулому, пробачити старі образи і налаштуватися на позитив, щоб Місяць почув ваші мрії та допоміг їхній реалізації, пише slovofraza.

Молодик у березні: що можна робити

Читайте такожМолодик 24 березня: чим він особливий і як вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Найголовніше, чим можна зайнятися в цей Молодик, - це розібрати «тривалі» справи і намітити нові плани. Можна сміливо братися за найскладніші і трудомісткі процеси. Великий шанс того, що результат не просто порадує, але і перевершить всі очікування. Крім того, експерти радять не витрачати сили на дрібниці, а зайнятися чимось важливим і серйозним. Заступництво Овна додасть сил і впевненості навіть тим, хто недооцінює себе або занадто скромний.

Молодий місяць у Овні - відмінний момент для розв'язання особистих проблем. У вівторок доля подарує унікальний шанс налагодити особисте життя, вирішити конфлікти і забути минулі образи. Особливий успіх чекає у сфері кар'єри і грошей, особливо якщо вдасться роздати всі борги, що накопичилися. Удача буде супроводжувати і в пошуках нової роботи, при розв'язанні питань надбавки до зарплати і просуванні по кар'єрних сходах.

Люди, чия робота пов'язана з творчістю, можуть відчути дивовижний прилив сил і натхнення. Якщо грамотно скористатися синергією Нового Місяця і Овна, то успіх не змусить себе довго чекати. У загальному і цілому день Молодика біоенергетики не радять проводити пасивно: навіть якщо у вас немає планів, то варто приділити час невеликим добрим справам. Енергія добра обов'язково повернеться сторицею і принесе удачу в майбутніх починаннях.

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, які зустрінуть свою любов у квітні

Підтримати здоров'я в Молодика 24 березня допоможуть духовні практики і легкі фізичні вправи. Краще віддати перевагу короткій прогулянці в парку, невеликій пробіжці, їзді на велосипеді. Вечір корисно завершити медитацією спокою і подяки. Найчастіше сни Молодик вважаються віщими, а якщо загадати бажання, то отримаєте гарні шанси його виконати.

Що не можна робити 24 березня

Категорично не рекомендується озвучувати свої страхи і сумніви. Закон бумеранга в такий день працює як годинник, а думки часто матеріалізуються. Астрологи радять слідкувати за своїм настроєм і не допускати, щоб нерішучість і тривога зіграли з вами злий жарт. Тільки позитивний настрій допоможе наблизитися до успіху.

Астрологи застерігають від прийняття поспішних рішень, особливо якщо вони пов'язані з укладенням угод або підписання важливих договорів. Не треба сліпо довіряти інтуїції і своїм почуттям. Тверезий глузд і розсудливість допоможуть не помилитися у виборі та уникнути ризикованих авантюр.

Не варто сваритися і з'ясовувати відносини з оточуючими. Всі негативні емоції, які ви випробуєте 24 березня, будуть притягувати неприємності в найближчі тижні або навіть місяці. Також фахівці попереджають про загрозу потрапити під вплив енергетичного вампіра. Краще уникати спілкування з агресивними і неприємними людьми.

Рекомендується відмовитися від алкоголю, принаймні у великих дозах. Відбувається перебудова, і навколо буде суцільний хаос. Буде надходити багато різношерстої інформації, а також справ, які потребуватимуть участі й уваги. Не варто розфокусувати його. Зараз важливо вхопитися за зміни, підключитися до потоку новин і підказок згори.