Ілюстрація REUTERS

Астролог Василина Володіна дала свій прогноз щодо того, що на нас може чекати у 2020 році.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожПеріод висхідного місяця: в чому його особливість, та як він вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Для того щоб зрозуміти, як затемнення вплинуть на ситуацію у світі і на ситуацію з коронавірусом, необхідно зрозуміти той простий факт, що затемнення є джерелом несподіваних змін, які ніхто не чекає, вважає астролог.

"Коронавірус за лічені тижні перетворився з локальної проблеми на глобальну і дуже небезпечну. Все це зараз - наслідки місячного затемнення 10 січня. Саме воно було першим і найважливішим в 2020 році. Це було напівтіньове затемнення, яке якраз і говорить про те, що його наслідки будуть несподіваними, як і вийшло", - горить Володіна.

"Наступне затемнення буде знову напівтіньовим і відбудеться 5 червня. Вчені і експерти кажуть, що ситуація до цього моменту вже буде стабілізована. Тим не менше після 5 червня варто очікувати перших негативних наслідків пандемії. Наслідки можуть і повинні торкнутися насамперед фінансової обстановки. Весь цей рік буде дуже динамічним і непередбачуваним. Враховуючи астрологічну ситуацію, повністю налагодитися життя людства може лише ближче до початку 2021 року, а можливо, і пізніше", - пояснює астролог.