Загострюються матеріальні потреби, люди стають більш чутливі до краси / sb.by

19 квітня – Сонце входить у знак Тільця, який управляє цінностями, задоволеннями, грошима. Загострюються матеріальні потреби, люди стають більш чутливі до краси, при цьому загострюються власницькі інстинкти, виникає бажання придбань і володіння. Розвивається тенденція до стійкості і постійності.

Про це розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Овен

Зміцнюється впевненість в собі, сила волі, здатність до реалізації задуманих планів. Посилюється розумова рухливість, власні труднощі вже не викликають похмурий настрій, життєрадісніші на все реагуєте. Легше будуть долатися перешкоди, а загальна поведінка буде визначатися активністю і конструктивними діями. Ви зможете енергійно взятися за справу, вирватися вперед завдяки власному досвіду. Успіх завдяки цим старанням не змусить себе довго чекати.

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, на яких у другій половині квітня чекає вдалий періодТелець

У правильному вирішенні життєвих завдань допомагає логіка і відсутність поспіху. Особлива увага приділяється цінностям і ресурсам, у цей період гармонують інтелект і воля. Успіх чекає на тих, хто обіймає посаду, пов'язану з матеріальною відповідальністю або має професію, пов'язану з мистецтвом. Сприятливий тиждень для ділових переговорів, професійних починань, фінансових операцій та посередництва будь-якого виду, а також для особистих бесід і зав'язування нових контактів.

Близнюки

Завдяки загостреності чуття, багато поточні справи будуть доведені до успішного завершення. Загальне підвищення життєвих сил і енергії буде сприяти фізичному потенціалу організму і ефективним діям. Зростає підтримка співробітників і партнерів, ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу. Хороший період для укладення угод і договорів, планування та реалізації нових проектів і конструктивної реорганізації старих, можливо, в онлайн - формат.

Рак

Перепади настрою, непостійність почуттів та порушення здоров'я характерні для цього періоду. Ймовірні труднощі у відносинах з начальством, протистояння з підлеглими, що зашкодить вашому бізнесу та роботі. Виключіть особисті зіткнення, прояв амбіцій, зайвої емоційності і ви уникнете багатьох неприємностей. Але в будь-якому випадку, для ділової активності, вирішення важливих справ, укладання угод, договорів, початку виробничого або особистого творчого циклу, цей період зовсім не підходить.

Лев

Послаблюється здатність володіти собою в цей період, що призводить до імпульсивних і різких реакцій. Схильність до переоцінки своїх сил і можливостей, обмеження дуже важко сприймаються. Намагайтеся не висувати завищені вимоги до оточуючих, інакше є ризик втратити їх симпатію і повагу. Але в цей час у вас є всі можливості для того, щоб домовитися, знайти компроміс, провести конструктивні дискусії, якщо ви прийміть важливість думки та поглядів інших людей.

Діва

Прагнення привернути до себе увагу сприяє підвищеним вимогам до партнерів, що може принести шкоду особистим і діловим взаємовідносинам. З'являється схильність до імпульсивних дій та непотрібної розтраті грошових коштів. Недолік працьовитості може призвести до збитків, хоча і несуттєвим. Можливі виробничі чвари, непорозуміння, особливо з партнерами і співробітниками протилежної статі. Краще не давати ніяких обіцянок на цей тиждень і відкласти виконання планів.

Терези

Тиждень супроводжуються нервозністю, неуважністю і дратівливістю. Для розумової праці і роботи з документами даний період є досить складним. Це ж відноситься і до встановлення контактів з близькими людьми. Несприятливі дні дають зіткнення через ідеї і думки, невиразне вираження своїх інтересів і поглядів. Але якщо ви зможете приборкати свою раптову самовпевненість, то знайдете чимало точок дотику з діловими партнерами, компаньйонами і начальством.

Скорпіон

Ваша імпульсивна поведінка, необдумані вчинки і бурхливий вираз протесту, можуть значно перешкодити вам у справах. Прагнення до конкуренції зростає, при цьому присутнє прагнення нав'язати свою волю, затвердити свою думку та інтереси. Через що можете впасти в немилість начальства, а компаньйони по бізнесу просто не зрозуміють вас. Конфліктність завадить вам при обговоренні проектів, укладенні угод і договорів. Щоб уникнути неприємностей і фінансових втрат, необхідно проявити розсудливість і спокій.

Стрілець

Підвищення творчої активності, яка буде проявлятися в залежності від вашого духовного потенціалу в розробці нових ідей, використання свого таланту і отриманих знань у своїй професійній діяльності або ж у роботі за сумісництвом. Цей період благополучний для ділових переговорів. Вам вдасться ефектно висловити ідеї, ввести на роботі деякі нововведення і удосконалення, оптимальним чином організувати використання розумового потенціалу співробітників.

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, у яких в житті скоро настане біла смугаКозеріг

Ваш настрій може бути серйозним і настороженим, будь легковажні вчинки можуть викликати роздратування. Гарний час для самоорганізації і позбавлення від всього непотрібного, для наведення порядку і дисципліни у всьому, що вас оточує – у відносинах, справах, фінансах. Відповідні дні для покупок – ви отримаєте тільки те, що вам потрібно, не спокусившись на надмірності або на вмовляння реклами. Краще уникати перебування в натовпі і участі в масових заходах.

Водолій

Відбувається зниження творчої активності і працездатності. У діловій сфері можливі збитки із-за неправильної оцінки існуючої ситуації та надмірної марнотратства. Для реалізації намічених планів потрібні сила волі, витривалість і наполегливість. З'являється несвідома потреба у соціальної активності. Це період емоційної збудливості, який може закінчитися головними болями, зривами, нервовими перенапруженнями. Виникають перешкоди, конфліктні ситуації з представниками влади і начальством.

Риби

Присутнє відчуття безтурботності, можливо зав'язування романтичних знайомств, в тому числі, по листуванню. Погано йде рутинна робота, важко даються рішення повсякденних проблем, більше тягне нове, цікаве, незвичайне. Можливі серйозні прорахунки, що відбиваються на кар'єрі і ділової активності. Корисно орієнтуватися на майбутнє, але необхідно реально оцінювати свої шанси і можливості, не даючи уяві брати верх. Слід гарненько подумати, перш ніж висловлюватися, т. к. ваша фантазія посилюється.