Горді жінки за знаком Зодіаку / ua.depositphotos.com

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку серед жінок, які надто горді. Вони завжди виглядають на всі сто і ні за що не будуть принижуватися.

Скорпіон

Жінка-Скорпіон навіть уявити собі не може, як вона буде бігати за чоловіком. Це щось з ряду фантастики. При розставанні вони поводяться дуже гордо. Може навіть здатися, що їм все байдуже.

Овен

Ці сильні і незалежні жінки бояться показати свою вразливість. Тому всіма можливими способами демонструють уявну впевненість в собі. Логічно, що вони не будуть танцювати під чиюсь дудку.

Відео дня

Лев

Жінка-Лев ніколи і ні за яких обставин не принизиться перед чоловіком. Швидше, вона сама його розтопче. Страждати після розставання вона не буде, оскільки у неї завжди багато шанувальників.

Читайте такожАстрологи розповіли, які знаки Зодіаку всіх дратують

Стрілець

Це неоднозначні персони, з якими як на американських гірках. Підкорятися вони не будуть, але в чомусь таки можуть погодитися з вами. Але в цілому вони завжди роблять так, як хочуть. 

Козоріг

Ці дами завжди отримують бажане. Чим складніше досягти мети, тим їм цікавіше. Оточуючим вони показують всю свою величну натуру. У відносинах з чоловіками можуть бути поступливими, але не покірними.

Вас також можуть зацікавити новини: