Найбільш ревниві знаки Зодіаку / tv.ua

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які ревниві до божевілля. Якщо вони відчують фальш, то зроблять все, щоб вивести вас на чисту воду, а потім підуть не оглядаючись.

Лев

Вогняні Леви ті ще власники. Вони не звикли ділити своє з кимось ще. Більш того, вони діють за принципом "і своє не віддам, і чуже заберу". Що стосується коханих людей, то Леви дуже ревниві. Їх може зачепити навіть легкий флірт. Грати з їх почуттями астрологи не рекомендують, бо спалах їх агресії може дуже погано на вас відбитися. Йдуть вони по-англійськи, а ви потім до кінця свого життя будете мучитися і згадувати про них. 

Телець

Тельці, як і Леви дуже ревниві. А все тому, що вони складно сходяться з людьми. А коли впускають людину у своє життя, то вже нікуди її не відпустять. Тельці люблять контролювати процес, тому грати доведеться за їхніми правилами. Крім того, вони ще й мстиві. Якщо їх образити, то помста не змусить на себе довго чекати.

Відео дня

Овен

Темпераментні Овни звикли бути в центрі уваги. І якщо хтось посуне їх з цього п'єдесталу, то Овнам це дуже не сподобається. У стосунках з другою половинкою вони вважають за краще займати домінуючу позицію. Когось третього у стосунках вони не потерплять.

Нагадаємо, на три знаки Зодіаку у травні чекають великі біди.

Вас також можуть зацікавити новини: