Астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких новий тиждень стане початком "білої смуги" / Колаж УНІАН

Астрологи склали прогноз на найближчий тиждень для всіх знаків Зодіаку і назвали головних щасливчиків. До них відносяться Овни, Тельці і Терези. Що на них чекає - читайте в матеріалі. 

Овен

У житті Овнів починається справжня "біла" смуга. У них може з'явитися нова робота або вони почнуть нові любовні стосунки. Все, що в період з 5 грудня запланують собі Овни, неодмінно реалізується. Зірки попереджають про те, що не варто поспішати або піддаватися емоціям у відповідальних ситуаціях. 

Телець

Представники цього знака Зодіаку на цьому тижні зможуть розслабитися. Вся метушня, всі проблеми і неприємності, які переслідували їх останнім часом, нарешті залишаться позаду. Попереду на них чекає легке виконання всіх буденних справ, везіння в реалізації намічених планів і цілей. У них буде гарний настрій. 

Відео дня

Терези

Терезам не варто переживати про те, що щось може піти не так. Астрологи переконують, що в їхнє життя прийшло небачене везіння. Можна сміливо йти і купувати лотерейний квиток! Зірки підкреслюють, що на цьому тижні сміливо можна укладати договори, угоди та угоди - всі вони будуть успішними і прибутковими. 

Також зірки радять Терезам розслабитися і нікуди не поспішати - все йде так, як має йти. 

Нагадаємо, астролог попередила три знака Зодіаку про небезпеку в грудні.

Вас також можуть зацікавити новини: