Козеріг — у рейтингу неохайних знаків Зодіаку / razgadamus.ru

Деякі люди можуть здаватися нам неохайними як у зовнішньому вигляді, так і в плані прибирання будинку.

Астрологи назвали найбільш неохайні знаки Зодіаку, пише SlovoFraza.

Читайте такожГороскоп на 11 травня: астрологи розповіли, кому сьогодні пощастить, а на кого чекають невдачі

Відео дня

Козеріг

Козеріг не збирається витрачати дорогоцінний час на прибирання. Він настільки занурений у роботу, що просто не помічає навколо себе бардаку. Також зустрічаються егоїсти й ліниві до прибирання зодіакальні представники. Вони будуть ігнорувати пил і брудний одяг, поки вже вся квартира не перетвориться на руїну. Тоді змусять себе забратися.

Водолій

Навряд чи у вас вийде назвати знак Зодіаку Водолій бруднулею. Навпаки, якщо говорити тільки про його зовнішній вигляд, то перед нами найохайніша людина. Для неї зовнішня презентабельність відіграє важливу роль, тому що нею підкріплюється харизма і чарівність, що дозволяє притягувати оточуючих. Однак Водолій категорично не любить прибирання, тому його будинок разюче відрізняється від зовнішності зодіакального представника. Йому все одно, що на меблях накопичується товстий шар пилу, а в раковині стоїть брудний посуд 2-денної давнини. Він просто не зверне на це увагу, тому що зайнятий іншим. Весь час Водолія йде на роботу, спілкування з цікавими людьми й хобі.

Риби

Будь-яку невідповідність звичним нормам Риби сприймають лише як креатив і творчий безлад. Тому посеред кімнати може валятися коробка (без причин), книги лежать не на своїх місцях, а під ліжком — брудні шкарпетки. Є дві головні причини подібної ситуації. Перша – прокрастинація. Риби будуть дуже довго відтягувати прибирання, сподіваючись, що за цю роботу візьметься хтось з домочадців або ж вийде найняти спеціальну людину. Друга причина – витання в хмарах. Фантазії знаку Зодіаку Риби настільки яскраві та дивні, що йому просто не хочеться спускатися на землю і займатися побутовими питаннями.