Гороскоп на 22 квітня по картах Таро / фото tv.ua

Езотерики склали прогноз на 22 квітня 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Карти Таро дадуть вам підказку, що робити в цей день і що він вам принесе.

Овен

У цей день важливо встановлювати ділові зв'язки, які пізніше зіграють вам на руку. З новими партнерами ви можете розпочати бізнес, який незабаром принесе вам хороший прибуток.

Відео дня

Телець

Завтра вам може здатися, що всі навколо вас недооцінені. Не варто все брати близько до серця. Краще подумайте про щось хороше і займіться корисними справами.

Близнюки 

А ось Близнюкам дуже не пощастить в суботу. Ви можете стати жертвою обману, зради та лицемірства. Весь день ви будете відчувати напругу і внутрішній дискомфорт.

Рак 

Для Раків день буде наповненим різними позитивними емоціями. Ви можете зробити божевільний вчинок зі своєю другою половинкою, який ще більше вас зблизить.

Лев 

Ви можете відчувати самотність, але якщо озирнетеся на всі боки, зрозумієте, що ви не одні. У вас велика команда однодумців, друзів і близьких, які завжди будуть поруч з вами.

Діва 

Завтра Діви будуть відчувати страх за своє майбутнє. А все тому, що ви не ставите перед собою цілі і не досягаєте їх. Подумайте над тим, як виправити ситуацію.

Терези 

У суботу вам потрібно зайнятися терміновими справами, щоб не накопичувати їх. В іншому випадку ви ще довго не розгрібетеся з ними.

Скорпіон 

У цей день ви можете братися навіть за найважливіші і сміливі справи, бо зірки обіцяють вам неймовірний успіх на будь-якому терені. Беріть все в свої руки.

Стрілець 

Вам варто бути обережними на дорогах, адже є ризик потрапити в дорожньо-транспортну пригоду. Дивіться по сторонах, щоб не накликати біду.

Козоріг

Ви можете покластися на долю. Вона все вирішить за вас. Самостійно не ухвалюйте ніяких рішень, щоб не помилитися і не пошкодувати потім про скоєне.

Водолій

Останнім часом у вас було багато проблем, турбот і розчарувань. Однак найтемніший період перед світанком. Зовсім скоро все налагодиться і ви заживете щасливо.

Риби

У цей день ви будете ностальгувати за минулим. Спогади будуть "душити" вас, вам захочеться повернутися в той період. Ближче до вечора вам стане легше і ви зможете відволіктися.

Вас також можуть зацікавити новини: