Липень обіцяє низку позитивних і негативних аспектів. Вам доведеться вміти проявляти гнучкість, щоб отримати максимальну користь з перших і уникнути других. Навіть якщо вам здається, що все відбувається занадто повільно - розслабтеся. Скоро ви відчуєте динаміку у всіх сферах життя і насолодитеся тим, що відбувається.

Астропрогноз для Близнюків 2021 / ru.depositphotos.com

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Перші два дні липня краще не робити ніяких активних дій, старт почнеться плавно. Квадрат Меркурія до Нептуна 6 липня позначиться на вашому самопочутті. Самооцінка знизиться, з'явиться невпевненість в собі. Тому відмовтеся від серйозних фінансових вкладів і не приймайте фундаментально важливих рішень. У цей період люди, які хочуть отримати вигоду, вважатимуть вас відмінною мішенню.

Якщо вас чекають публічні виступи, відкладіть їх до 12 числа. У цей день Меркурій увійде в тригон з Юпітером. Саме тоді чесність і порядність Близнюків принесуть свої плоди. Переговори з партнерами і підписання нових контрактів увінчаються успіхом, а взаємини з колегами і партнерами стануть більш довірчими.

Відео дня

З 12 липня налагодяться фінансові питання. Якщо вас не влаштовувала зарплата - буде можливість вплинути на ситуацію. Якщо не влаштовувала робота - отримаєте вигідну пропозицію. 20 липня Меркурій складе секстиль Урану, що позитивно позначиться на тих Близнюках, чия професійна діяльність пов'язана з наукою або творчістю.

В цілому, грошова сфера в липні 2021 буде радувати Близнюків. Після 20 числа фінансовий потік піде в вашу сторону.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп любові на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Читайте також30 червня 2021 - яке сьогодні свято, прикмети та іменинники, що не можна робитиТим, хто ще не знайшов свою пару, варто проявити обережність в перші 10 днів місяця. Декада пройде під впливом Юпітера, в результаті ви притягнете недобросовісних людей, які захочуть скористатися вашою довірливістю.

Починаючи з 12 липня Близнюки потраплять під захист Венери, тому сміливо можуть закохувати, захоплювати і зачаровувати. Ваші таланти - ваша сильна сторона, використовуйте їх для досягнення своїх цілей. Відносини, розпочаті з 12 липня 2021 будуть надійними і довговічними, даруючи представникам знака щастя і благополуччя.

З 11 липня Меркурій увійде в сузір'я Рака, це особливо важливо для сімейних Близнюків. Ви будете піклуватися про дітей, батьків і всіх членів сім'ї. Тригон Меркурія з Нептуном 24 числа допоможе вам зрозуміти, що потрібно зробити для зміцнення домашнього вогнища. Але будьте уважні - Меркурій встане в опозицію з Плутоном 25 липня, тому потрібно бути стриманим, проявляти мудрість і стежити за своїми словами і вчинками.

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З 1 по 10 липня можуть початися проблеми з травленням. По можливості намагайтеся харчуватися правильно і робити розвантажувальні дні. Не вживайте в їжу смажені, солоні, гострі і жирні страви. 7 і 8 липня - найбільш сприятливі дні для відвідування гастроентеролога, як для тих, у кого є хронічні захворювання шлунково-кишкового тракту, так і для профілактичного огляду.

У період з 12 по 20 липня Близнюки будуть перебувати під впливом Венери. Скористайтеся цим, щоб думати про себе більше, ніж про інших. Відкладіть всі важливі справи і приділіть увагу власному тілу. Прислухайтеся до самопочуття і інтуїції. Ідеальний варіант - відвідати косметологічний салон, сходити на манікюр або до перукаря. Якщо така можливість відсутня, проведіть SPA-процедури вдома.

Чорний Місяць буде діяти на представників знака в період з 21 по 31 липня. В результаті ви відчуєте неприємні відчуття у всьому тілі. Швидше за все, це психосоматичні порушення, а не серйозні проблеми фізіологічного характеру. Розцінюйте таку ситуацію, як сигнал до того, щоб берегти свою психіку. Для того, щоб нормалізувати стан, астрологи рекомендують проводити сеанси музикотерапії. У крайніх випадках радять проконсультуватися до психотерапевтом. 26 і 27 липня - ідеальний день, щоб розслабитися і зайнятися медитацією наодинці з собою.

Вас також може зацікавити: