Кому пощастить цього тижня серед знаків Зодіаку / 10deals.in

Гороскоп астролога Павла Глоби на тиждень з 4 по 10 травня допоможе вам встигнути за везінням й досягти своїх цілей.

Які знаки Зодіаку стануть щасливчиками у цей період, пише SlovoFraza.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, яким незабаром казково пощастить з грошима

Відео дня

Близнюки

Це ідеальний час для планування. Також не завадить помріяти про майбутнє, зайнятися плануванням, загадати бажання. Все спрямоване на те, щоб допомогти цим людям стати щасливішими й позбутися нав'язливих думок про негатив. Тиждень ідеально підійде як для роботи, так і для романтики. Досягти успіху можна в чому завгодно.

Лев

У Левів починається період великих успіхів у любовній сфері, але не варто думати, що робота і фінанси залишаться за бортом. Зірки й планети дадуть Левам можливість проявити себе і в цьому напрямку. Також корисно покладатися на допомогу близьких і колег. Будь-яке добро, що для Лева робитиме оточення, не повинне залишатися без відповіді.

Терези

У Терезів починається дуже яскравий та позитивний період у житті. Цього тижня зірки й планети допоможуть цим людям досягти успіху в різних сферах і напрямках життя. Ці приписи допоможуть знайти гармонію і зрозуміти, де приховане справжнє щастя. Удача однаково сильно буде допомагати Терезам у коханні та справах. Цілком можливо, що цього тижня Терезам надійдуть нові пропозиції від роботодавців. У них можуть з'явитися нові ідеї для бізнесу.

Раніше астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, на які чекає велике везіння у травні.