Війна в Україні / фото 43 окрема механізована бригада

Зовсім скоро українці святкуватимуть Новий рік. Однак не всі сім'ї будуть в повному складі, особливо ті, в яких чоловіки зараз захищають Україну зі зброєю в руках.

Кожна мама, дружина і всі діти чекають, коли їхні рідні повернуться додому з перемогою. Екстрасенс Яна Пасинкова в інтерв'ю УНІАН розповіла, коли військових ЗСУ зможуть відпустити.

За її словами, масово відпускати військових на Новий рік не будуть. Це буде більш можливо в кінці зими і на початку весни, і то частково.

Відео дня

"Але є такий момент, що вони самі не захочуть їхати. Я їх дуже розумію в цьому плані, адже потрібно контролювати напрацьовані позиції. Прийде на їхнє місце хтось "зелений", і що тоді?" - каже Пасинкова.

Вона зазначила, що українські військові захочуть обороняти свої позиції і довести справу до кінця, тому навіть якщо їм і запропонують повернутися додому, вони, швидше за все, від цього відмовляться.

"Ось побачите, їх будуть відпускати, але вони самі не поїдуть додому", - підсумувала екстрасенс.

Нагадаємо, раніше екстрасенс Яна Пасинкова в інтер'ю УНІАН розповіла, як військові ЗСУ переживуть цю зиму, чи будуть "дзвіночки" нашої перемоги, чи припинить США нам допомагати, і що буде відбуватися в цей період в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: