Хомутовська дала прогноз щодо війни / Скріншот

Таролог та екстрасенс Людмила Хомутовська відповіла на низку запитань щодо ситуації в Україні, охопленої війною. Вона прогнозує, що пізніше перед українцями відкриється якась "страшна правда".

В інтерв'ю YouTube-каналу TOP астроексперт, відповідаючи на запитання, чого хоче Путін, зазначила, що він хоче перемоги. А тому шукатиме шляхи, щоб вийти на переговори з Україною. 

За словами Хомутовської, ці перемовини відбудуться пізніше, наразі до них ще далеко. Це станеться лише після того, як росіяни почнуть відступати.

Відео дня

Екстрасенс каже, що наразі на фронті ситуація важка для ЗСУ, але випала карта фортуни, тож все кардинально зміниться. Для РФ ситуація на кривавому полі бою проти України "зависла". Головне завдання російських вояк наразі - не відступити, каже таролог.

Крім того, таролог прогнозує, що ціни навіть після завершення війни в Україні зростатимуть. Держава сприятиме розвитку бізнесу, не залишаться осторонь й іноземні партнери країни.

Хомутовська переконана, що пізніше українцям відкриється якась "страшна правда", яку від нас приховували.

"Буде якась правда, яку від нас приховували. Це не зараз... Це стосуватиметься і війни, і державної зради, й фінансів", - йдеться в прогнозі екстрасенса.

Раніше екстрасенс Людмила Хомутовська зробила прогноз щодо війни та розповіла, як вона завершиться. Вона каже, що на Україну чекає перемога. Та, на жаль, термінів цієї радісної події таролог не озвучила.

Вас також можуть зацікавити новини: