Яким буде вересень для Діви / depositphotos.com

У вересні Діви зможуть реалізувати всі свої амбіції керівника і менеджера. Уміння зважувати ситуацію і дивитися на неї раціонально допоможе домогтися успіху в професійному плані. Постарайтеся, розмірковуючи про майбутнє, не втратити відчуття поточного моменту.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Будьте обережні з колегами / ua.depositphotos.com

Непростий літній період закінчено, зараз - саме час для того, щоб розслабитися і спокійно займатися тим, що подобається. Пам'ятайте про те, що у вересні все буде залежати від вас, незважаючи на прихильність зірок.

В першій декаді місяця зірки обіцяють Дівам небувалу ясність розуму, тому використовуйте цей час для планування. З 5 по 12 число намагайтеся на розпорошуватися, а накопичувати. Систематизуйте і аналізуйте ситуацію, що надходить до вас.

Відео дня

З 12 числа ви будете перебувати під впливом Місяця, тому великий ризик отримати кіпу непотрібних завдань від керівництва. Йдіть від непотрібної відповідальності і проявляйте обережність у взаєминах з колегами. Будьте готові до того, що партнери вас можуть підвести, до 20 числа зберігайте тверезість розуму. 

У третій декаді вересня, коли вплив Місяця піде, можна активно братися за вирішення складних питань, що вимагають повного залучення. Ваш авторитет, як і творчі, і аналітичні здібності, зросте. Фінансова ситуація місяця обіцяє бути стабільною - доходи дорівнюватимуть витратам.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Зірки обіцяють зустріч нового партнера / фото : ua.depositphotos.com

Перша половина місяця виявиться вдалою для знайомств. Всесвіт подарує вам людей, чий інтелект буде схожий з вашим, так що, нудьгувати не доведеться. Ви зустрінете гідну людину, хоча і не пропустіте можливості позмагатися з нею в умінні контактувати.

Читайте такожПриносять невдачу: жіночі імена, які можуть зруйнувати життя своєї власниціДівам, у яких вже є відносини, доведеться вирішувати чужі проблеми. Особливо явно це станеться у другій декаді вересня. Не переживайте, у відповідь ви отримаєте щиру подяку, можливо навіть матеріальну.

Сімейні Діви отримають любов і турботу від рідних. Будинок стане місцем, де ви зможете відновитися після навколишнього зовнішнього світу. У день осіннього рівнодення, 22 вересня, ви отримаєте цьому підтвердження.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

Саме час приділити увагу тілу / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 12 вересня зірки закликають відпочити, розслабитися і приділити час собі. Саме в цей період можна відвідати салон краси, фітнес-центр або сходити на прогулянку.

У другій декаді місяця, з 14 по 20 вересня, на Дів впливатиме Чорний Місяць, тому астрологи настійно рекомендують уникати зустрічей з представниками нетрадиційної медицини або езотериками.

Решту днів місяця можна присвятити турботі про свій шлунок. Вибирайте прості і смачні страви, готуйте із задоволенням. Утримайтеся від вживання екзотичних фруктів, так як вони можуть спровокувати алергію.

Вас також може зацікавити: