Гороскоп для Лева на лютий 2022 / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що лютий для вогняних Левів буде стабільним - ніяких випробувань, крім посильних, ви не отримаєте. Але варто бути обережними і не здійснювати різких рухів по відношенню до долі. Пам'ятайте, що все в підсумку приходить до того, хто вміє чекати.

Гороскоп кар'єри на лютий 2022

Шукайте взаєморозуміння з колегами / depositphotos.com

Зірки радять Левам навчитися шукати компроміси, а не виставляти свій авторитет, як єдиний спосіб вирішення робочих питань. Ви можете бути праві далеко не завжди, варто хоча б іноді брати до уваги думку інших людей. В іншому випадку можливі серйозні конфлікти в колективі.

Представники знака, у яких є свій бізнес, повинні бути акуратні, якщо співпрацюють з новими партнерами. Великі шанси, що в кінці лютого вас обдурять або спробують це зробити - тримайте вухо гостро. 

Відео дня

В цілому, третій місяць зими виявиться для вас сприятливим, якщо ви налагодите взаємини з колегами і начальством. Ніяких фінансових зрушень не буде, але ваші праці не залишаться непоміченими і незабаром ви отримаєте гідну винагороду за старання.

Гороскоп кохання на лютий 2022

Любовний гороскоп для Лева / ua.depositphotos.com

Самотні представники знака можуть зустріти ідеального партнера, якщо проявлять ініціативу. Погоджуйтеся на зустрічі, знайомтеся самі і ні в якому разі не рубайте з плеча. Езотерики вважають, що вдале для вас розташування планет в цьому місяці сприяє набуттю тривалого роману.

Леви, у яких вже є відносини, повинні навчитися вести діалог з партнером. Не бійтеся відкрито висловлювати будь-які свої думки - в розмові знайдеться рішення. Єдиний нюанс - не будуйте грандіозних планів, а просто насолоджуйтеся поточним моментом.

Читайте такожГороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: низьку справ астролог порадила відкластіСімейні Леви потребуватимуть підтримки або, навпаки, отримають запит від партнера. Не відмовляйте близькій людині в допомозі - такий простий жест допоможе вам зміцнити взаємини в парі.

Гороскоп здоров'я на лютий 2022

Бережіть свій емоційний стан / фото ua.depositphotos.com

Зірки попереджають, що Леви в цьому місяці можуть піддатися безсонні - вночі буде важко заснути, а вранці прокинутися. Цілком можливо, що у вас порушений режим, але також подібні стани сигналізують про розвиток захворювань в організмі. Якщо, крім відсутності сну, ви бачите будь-які інші симптоми - негайно звертайтеся до лікаря.

Крім того, вам слід берегти свій емоційний і фізичний стан. Кінець зими і різка зміна температур, найчастіше, провокують ГРВІ, тому одягайтеся по погоді і приймайте вітаміни. Також уникайте стресів, занепокоєння, конфліктів і емоційних потрясінь. В якості профілактики можете пити заспокійливе, але тільки за призначенням лікаря.

Вас також можуть зацікавити новини: