Гороскоп для Козерога на серпень 2023 / depositphotos.com

Серпень 2023 року виявиться для Козерогів складнішим, ніж хотілося б - буде чимало випробувань і клопоту. Але не слід засмучуватися з цього приводу - проблеми вдасться швидко залагодити, а ви все-таки зможете насолодитися останнім місяцем літа. Головне, радить гороскоп на серпень 2023 року - не піддаватися спокусі піти в тінь і залишити все на відкуп долі. Попливете за течією - і можете приплисти не туди, куди треба.

Гороскоп кар'єри на серпень 2023

У серпні 2023 Козероги зможуть домогтися всіх своїх цілей за умови, що вони добре попрацювали напередодні. Зараз саме час почати планувати щось нове, але поспішних рішень ухвалювати не варто - думайте над кожним кроком і менше посвячуйте у свої плани колег. Ваш внутрішній голос - ваш найкращий порадник, а ви - та сама людина, на яку можна розраховувати.

З апатією, що раптом нахлинула, допоможе впоратися навіть коротка відпустка.

Відео дня

Гороскоп кохання на серпень 2023

Сімейним Козерогам у серпні 2023 року може "влетіти" від другої половинки через невчасно виконану роботу або порожні обіцянки. Вихід один - взяти і зробити. При цьому якраз вам, вирішуючи будь-які побутові або сімейні питання, слід бути менш прямолінійними і стриманішими, щоб не похитнути стосунків у сім'ї, радить гороскоп на місяць для Козерога.

Неодруженим Козерогам зірки не обіцяють кардинальних змін в особистому житті, але й не радять розслаблятися - використовуйте цей час для себе й особистого розвитку. Стане в пригоді. Можливо, в цей час ви зрозумієте, які люди у вашому житті однозначно зайві.

Гороскоп здоров'я на серпень 2023

Справі - час і відпочинку - теж. У серпні тільки баланс у цих двох речах дасть вам змогу залишатися енергійними до самої осені. Порушите правило - і вже в другій половині місяця ви без сил.

Постарайтеся захистити себе від стресів - зробіть це свідомо, більше рухайтеся і знайдіть віддушину в смачній і корисній їжі. Ставтеся до свого здоров'я, як до важливого робочого проєкту - і залишитеся у виграші.

Раніше ми публікували місячний календар на серпень 2023 з сприятливими і несприятливими днями місяця.

Вас також можуть зацікавити новини: