Гороскоп на 18 березня по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали свої передбачення на 18 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого принесе вам початок тижня – читайте далі.

Овен

Сприятливий день для звернення до керівництва, аби попросити підвищення чи збільшення зарплатні. Карти радять проявити свою наполегливість та відстоювати власні ідеї. Успіх на вашій стороні. 

Відео дня

Телець 

У вас можуть відбутися зміни в особистому житті. Якщо ви у стосунках, то чекайте на розвиток вашого кохання. Самотнім Тельцям карти пророкують доленосну зустріч, яка вплине на ваше майбутнє. 

Близнюки 

Ви можете відчувати втому чи мати поганий настрій. Тому вам варто взяти паузу на відпочинок. Навіть декілька годин спокою значно покращать ситуацію та ваше самопочуття.  

Рак 

Вам потрібно покладатися лише на себе та власні можливості. Не чекайте допомоги оточуючих, а дійте та не зупиняйтеся. Будь-які негаразди ви обов'язково здолаєте. 

Лев 

Ваша робота буде зовсім скоро гідно оцінена. Тому не зменшуйте свого темпу та рухайтеся в тому ж напрямку. Ваші лідерські якості приведуть до бажаного результату. 

Діва 

Ви можете впевнено планувати свої справи і розраховувати на успіх. Цього дня вам вдасться встигнути все і навіть більше. Проте не забувайте про себе та дайте час на перепочинок. 

Терези 

Вам варто уникати конфліктів та суперечок, особливо на роботі з колегами чи керівництвом. Намагайтеся не висловлювати претензії, щоб уникнути серйозних наслілків. 

Скорпіон 

Ви можете мати великі фінансові втрати. Тому карти радять не поспішати витрачати кошти та уважно планувати свій бюджет. Можете звернутися за порадою до друзів. 

Стрілець 

Приділіть час своїм рідним. Подзвоніть чи зустріньтеся з ними, поспілкуйтеся та проговоріть свої проблеми. Вони зможуть вас вислухати та підтримати у всьому. 

Козеріг 

Приділіть час фізичним вправам для підтримки здоров'я. Якщо довгий час у вас не виходило зайнятися спортом - зараз цей момент прийшов. Після фізичного навантаження ви відчуєте нову енергію. 

Водолій 

У понеділок Водоліям варто приділити увагу вирішенню побутових питань та стосункам з коханою людиною. Якщо ви давно не проводили час разом, то сходіть на побачення чи влаштуйте романтичну вечерю вдома. 

Риби 

Вам варто проаналізувати свої досягнення, які ви отримали останнім часом. Подумайте, яких навичок чи звичок варто позбутися, щоб змінити життя на краще. 

Вас також можуть зацікавити новини: