Гороскоп на 28 серпня 2021-доленосні вчинки, покупки і обман / 1zoom.ru

У двадцятий місячний день потрібно бути рішучим і сміливо закінчувати справи, які перед цим відкладалися на потім. "Потім" настає сьогодні - і саме час ловити удачу за хвостик і міцно хапатися за шанс.

А якщо раптом хочете пустити своє життя під укіс – просто поруште правила або піддайтеся ліні.

Гороскоп на 28 серпня: Овен

Не можна піддаватися на провокації й ігнорувати фінансові питання. Щоб не виникло проблем із серцем – уникайте хвилювань і ризикованих справ. Любовний гороскоп підказує, що сьогодні – не найкращий час, щоб зачати малюка.

Відео дня

Удачу принесе фінансове планування.

Гороскоп на 28 серпня: Телець

Сьогодні корисно виспатися і зайнятися трудомісткою роботою наодинці. А ось людні місця краще не відвідувати – можна стати там жертвою обману.

Удачу принесуть справи, в яких потрібна логіка, а не емоції.

Гороскоп на 28 серпня: Близнюки

Читайте такожРозвалиться сім'я і втратять гроші: на кого зі знаків Зодіаку чекає крах цієї осеніНе найкращий день для спілкування. Воно і добре: в цих людях сьогодні буде вирувати творча жилка. І можна сміливо реалізувати потенціал своєї творчої натури.

Удачу принесуть справи, які Близнюки будуть робити наодинці, без зайвих очей.

Гороскоп на 28 серпня: Рак

Відмінний день для аналізу та планування – тим більше що інтуїція у них сьогодні на висоті. Щоб уникнути надалі перевтоми - варто тверезо оцінювати свої сили, перш ніж цього дня погоджуватися на будь-які проекти.

Успіх принесуть артистичні здібності. Головне - не боятися їх проявити.

Гороскоп на 28 серпня: Лев

Можна сміливо вирушати за покупками і заводити нові зв'язки. А ось здоров'я варто поберегти: гороскоп здоров'я на сьогодні не дуже сприятливий.

Успіх принесуть справи, в яких не потрібні дисципліна та суворі рамки.

Гороскоп на 28 серпня: Діва

Дуже активний день, повний несподіванок і навіть дрібних проблем. Але головний секрет досягнення мети сьогодні - не боятися змінювати свої плани і не тиснути на партнерів.

Успіх і задоволення принесе спілкування з друзями. Це відмінний час для дівич-вечора і компанійського виходу в світ.

Гороскоп на 28 серпня: Терези

Не час лізти зі шкури та зайвий раз потрапляти на очі начальству. Краще закривати старі гештальти. Сімейний гороскоп радить приділити час дітям.

Успіх принесуть самостійність і спонтанні рішення. Втім, порадитися з колегами – справі не завадить, а, навпаки, прискорить процес.

Гороскоп на 28 серпня: Скорпіон

Не варто сьогодні шукати винних: розбирання не піде на користь у першу чергу самому Скорпіону. Він ризикує заробити собі нервовий зрив, а, поклавшись на іншу людину – втратити гроші. Гороскоп здоров'я радить зайнятися очищенням організму.

Успіх принесе заняття своїми справи: за чужі хапатися не варто.

Гороскоп на 28 серпня: Стрілець

Варто бути стриманішим і не гнатися за баришами. Сьогодні протипоказані зловживання у всьому: в їжі, фізичних навантаженнях, алкоголі, фінансових витратах.

Успіх принесе допомога іншим людям.

Гороскоп на 28 серпня: Козеріг

Бізнес-гороскоп настійно вмовляє перенести всі важливі справи на другу половину дня. Братися за справи варто з оптимізмом. Допомоги можна сміливо шукати у старих друзів.

Успіх принесе дар переконання. Залишилося лише вирішити, до чого його застосовувати.

Гороскоп на 28 серпня: Водолій

Гороскоп стрижок настійно не радить Водоліям стригтися сьогодні. Також варто уникати жирної важкої їжі та дзеркал. Головне - не приймати близько до серця негаразди сьогоднішнього дня.

Успіх принесе благоустрій оселі.

Гороскоп на 28 серпня: Риби

Гороскоп грошей радить бути обережнішим із витратами, особливо в першій половині дня. Краще відмовитися від колективної роботи і не розпорошуватися на численні проекти – а вибрати один, але найважливіший. Не варто довіряти свої таємниці малознайомим людям - а тільки перевіреним товаришам, інакше Рибам загрожує стати жертвою пліток і кар'єрних підніжок.

Успіх принесуть розважливість і чітка послідовність дій у роботі.

Читайте також: