Гороскоп на 3 лютого по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали щоденний гороскоп по картах Таро на 3 лютого. Що субота обіцяє саме вам - читайте далі.

Овен

У вашому житті може виникнути ситуація, яка змусить вас сильно нервувати. Можливо вона буде пов'язана з вашим особистим життям. Постарайтеся все вирішити мирним шляхом.

Відео дня

Телець

З самого ранку ви прокинетеся в гарному настрої і захочете підкорити цей світ. Ну, це чудове бажання. Беріть ноги в руки і починайте діяти. Успіх не за горами.

Близнюки

Часто Близнюки не можуть прийняти рішення. Завтра вам все ж доведеться це зробити. Зверніться за допомогою до близьких, якщо у вас не вистачає сили духу зробити це поодинці.

Рак

Раки можуть знайти нових друзів, з якими будуть весело проводити час, подорожувати і навіть, можливо, будувати власний бізнес. Ці люди послані вам долею.

Лев

У житті Левів настають зміни. Якими б вони не були, сприймайте їх як досвід. Тоді вам легше буде пережити напружені ситуації. А в цілому нічого не віщує серйозної небезпеки.

Діва

Діви захочуть всім показати, хто в будинку головний. Всю ініціативу вони візьмуть у свої руки. Однак не перегинайте палицю, тому що оточуючі швидко можуть поставити вас на місце.

Терези

Терези можуть знайти гармонію у стосунках з другою половинкою. Проведіть разом час і поговоріть по душам за келихом смачного вина. Ваше життя починає налагоджуватися.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає розбір польотів на роботі. Можливо, раніше ви допустили якусь помилку або несерйозно поставилися до справи. Завтра ж вам доведеться пояснювати начальству, як так вийшло.

Стрілець

Не приймайте близько до серця слова людей, які слабші за вас. Заздрість завжди була, є і буде. Від неї нікуди не сховатися. Будьте мудрішими, тоді у вас все буде добре.

Козоріг

Козерогам варто не боятися проявляти свої емоції. Якщо хочете бити посуд, то робіть це. Виплесніть все те, що накопичилося у вашій душі за останній час. Вам стане легше.

Водолій

Ви можете закрутити бурхливий роман з колегою. Астрологи кажуть, що стосунки на роботі не завжди успішно закінчуються, але ви можете ризикнути. 

Риби

Це буде найщасливіший день для Риб. З одного боку він пройде абсолютно спокійно, а з іншого - ви відчуєте умиротворення і радість. Хай буде так!

Вас також можуть зацікавити новини: