Астролог Влад Росс / Скріншот YouTube

У грудні 2023 року повториться головний астрологічний мем - Меркурій ретроградний. Тому цей місяць піднесе цікаві ситуації.

Прогноз на грудень 2023

Меркурій буде ретроградним в знаку Козерога, а потім в Стрільці. Це змусить нас переглядати цілі, плани, краще обернутися назад, провести роботу над помилками. Також це хороший привід позбутися від усього зайвого.

У грудні краще не робити ніяких покупок, особливо не купуйте електроніку - телефони, ноутбуки, телевізори, обігрівачі, автомобілі та інше. Такі подарунки до Нового року краще придбати до 12 грудня. А якщо ви плануєте купувати їх пізніше, тоді це можуть бути речі, фарфор, скляні вироби.

Відео дня

Ну і розчарую всіх закоханих. 4 грудня Венера входить в знак свого падіння - Скорпіона. Це найгірший місяць для знайомств. Тому що Венера в Скорпіоні це завжди небезпека згвалтування, з'являються маніяки, можна "підсісти" на якогось Дон Жуана, який кине на гроші. Тому Венера в Скорпіоні буде розганяти пристрасть, буде змушувати людей хвилюватися, в тому числі і в сфері фінансів.

Марс в Тельці буде закликати все ж ставити нові цілі, адже він буде з'єднаний з Сонцем. Тому дуже цілеспрямованим людям - політикам, мандрівниками та іншим - дуже пощастить у першій половині місяця. А в другій половині місяця краще повертатися в рідні пенати. Ви можете повернутися або додому, або, наприклад, на море, де ви вже були. Нових місць варто уникати. 

Щасливчики грудня

Дуже хороший аспект у Раків. Вони можуть виграти в лотерею. Все відмінно у них буде складатися і в коханні. В цілому грудень обіцяє їм приємні подарунки.

У далеких поїздках, еміграції, подорожах буде везти Рибам. Вони можуть отримати нову освіту, успішними будуть курси з підвищення кваліфікації. Якщо ви раніше почали вчити іноземну мову, то на ретроградному Меркурії варто відновити уроки. 

Хороша ситуація буде і у Левів, особливо, що стосується кохання і стосунків. Все відмінно у них буде з сексуальним життям, бо Марс перебуває в п'ятому будинку від знака Лева - в знаку Стрільця. Це завжди підвищення лібідо. Також на них чекає успіх у творчості. Якщо ви давно писали якісь праці, створювали музику, писали картини, то можете зараз презентувати це світу. Леви можуть перейти на більш високооплачувану посаду.

Невдахи грудня

Чорний Місяць зайшов в знак Діви і продовжує там йти. Тому у них можуть виникати складні ситуації з фінансами, покупками. Потрібно бути обережними до дрібниць, тому що їх можуть розвести на гроші.

У Стрільців настає період нещасних випадків, вибухи, ДТП, невдалі далекі поїздки. Особливо обережними потрібно бути на фронті, тому що планета вогнепальної зброї Марс проходить по їхньому знаку Зодіаку. Стрілець - стріла. Також вони можуть посваритися з оточуючими, аж до судових розглядів. Тому в грудні Стрільцям краще перебдіти, ніж недобдіти.

Складний період може бути і у Скорпіона, тому що Венера, як я вже говорив, буде в знаку падіння - їхньому знаку. Це говорить про те, що їм не пощастить в особистому житті, можуть бути зради з боку близьких людей, а також їх можуть кинути на гроші. Тому покупку нерухомості краще відкласти.

Леви можуть перейти на більш високооплачувану посаду, - Влад Росс / pixabay.com

Гороскоп кар'єри

Якщо говорити про професійний успіх, то на перше місце я б поставив Лева. В цьому плані у них все буде супер. На другому місці Овни, на третьому - Близнюки. Венера буде в будинку Близнюків, тому вони можуть знайти більш перспективне місце. До речі, Близнюкам добре повертатися на стару роботу.

А ось втратити своє місце можуть Стрільці. У грудні у них можуть виникати конфлікти з начальством, сварки з колегами. 

Фінансовий гороскоп

У плані фінансів дуже хороша ситуація буде у Козерогів, якщо вони "замутять" якийсь бізнес. Вони будуть дуже щасливими, тому що в їхньому знаку перебуває Плутон. Тому у них будуть нові сприятливі ситуації для заробітку.

А ось несподівані ситуації можуть виникати у Дів і Скорпіонів. З фінансовою сферою у них все буде погано.

Любовний гороскоп

У п'ятому знаку від Лева перебувають Марс і Меркурій, тому у цього знака Зодіаку все буде відмінно в любовному плані. Також багато романтики, знайомства на вечірці, встановлення нових дружніх зв'язків буде у Водоліїв. Також вони можуть закрутити роман з начальником. 

З приводу невдач в цій сфері найбільше варто хвилюватися Близнюкам і Стрільцям. У них буде дуже напружена ситуація. Їм не вдасться уникнути сварок, з'ясування стосунків, розбиття горщиків. Є ризик, що вони і зовсім розлучаться зі своїми партнерами.

Гороскоп здоров'я

В першу чергу Ракам варто звернути увагу на здоров'я. Можуть бути гострі респіраторні захворювання.

У плані фінансів дуже хороша ситуація буде у Козерогів, - Влад Росс / pixabay.com

Поради всім знакам Зодіаку перед Новим роком

Овну потрібно встигнути закохатися і доробити все, що пов'язано з творчістю. А ось від депресії і іпохондрії вам потрібно позбутися. 

В першу чергу Тельцям варто позбутися від старих речей в будинку. А потім вам потрібно встигнути ризикнути. Ви можете стрибнути з парашутом, підкорити вершину... 

Близнюкам я б рекомендував завершити важливі справи. Якщо ви хотіли подати на розлучення, але ще не зробили цього, то саме час повернутися до цього питання. Також вам варто позбутися від старого велосипеда, ковзанів, автомобіля, тому що всі старі засоби переміщення можуть бути небезпечними. 

Якщо Раки не встигли звільнитися, то саме час вже покінчити з ненависним місцем роботи. А якщо ви досі не знайшли нову роботу, то активніше цим займіться. Також вам варто позбутися якихось офіційних паперів, які можуть вас компроментувати. Якщо у вас є коханка або коханець, то приховайте листування в телефоні, тому що ваш партнер може його знайти.

Левам я б рекомендував більше займатися сексом і позбутися фінансових залежностей.

Дівам варто задуматися про продаж або купівлю нерухомості. Також сприятливим буде ремонт. Крім того, перед Новим роком вам потрібно позбавитися від зайвої ваги, тому сприятливими будуть дієти.

Терези можуть купити автомобіль до кінця грудня, проте разом з таким успіхом ви можете зіткнутися і з недоброзичливцями. Знайдіть в своєму оточенні зрадників і позбудьтеся від них. 

Скорпіони можуть виграти в казино або лотерею. Крім того, ви можете успішно інвестувати. А ось від старих планів і проектів вам потрібно встигнути позбутися. Краще сконцентруйтеся на чомусь новому.

Якщо Стрілець не встиг зайнятися спортом, то встигніть записатися в зал. Що стосується роботи, то вам варто створити свій бізнес, щоб перестати працювати на когось. Також обмежте зв'язки з владою.

Козерогам варто зайнятися окультизмом. Містика, звернення до астрологів, психологів будуть вдалими. Крім того, вам варто повернутися в Україну, якщо ви останнім часом живете за кордоном. 

Водолії можуть увійти в якийсь новий колектив і завести друзів. При цьому утримайтеся від ризиків. Сприятливими будуть зміни в особистому житті. Вам варто позбутися сексуального партнера, тому що попереду на вас чекає тільки найкраще.

Якщо Риби не встигли стати начальниками, то зараз їм варто зробити акцент на кар'єрі і домогтися успіхів до Нового року. До слова, Риби можуть розірвати стосунки з подружжям. 

Сприятливі і несприятливі дні

Категорично протипоказано вирушати на Новий рік в поїздку. 31 грудня для цього буде жахливим днем. Також не можна нікуди виїжджати 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 27, 28, 29 грудня. У ці дати Меркурій буде пригальмовувати рух. 

Сприятливими будуть 2,3, 4, 5, 16, 17, 22, 23 грудня. У ці дні можна вирушати у відрядження, на море, в гори, в санаторій.