Гороскоп на квітень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Астролог Наталя Власенко зробила прогноз на квітень 2023 року для всіх знаків Зодіаку. Для когось другия місяць весни буде веселим і життєрадісним, а для когось він підготував нові випробування.

Овен

Зміни в собі, в тілі, захочеться бути яскравою, помітною. Деякі Овни можуть відчути потяг до духовності, почуття самотності. Можуть бути витрати, в квітні більше невпевненості в собі та своїх цілях.

Телець  

Ви може відчувати почуття самотності чи втрати. Може бути поїздка за кордон чи просто на відпочинок. Займіться відновленням сил в квітні.

Відео дня

Близнюки

Місяць знайомств, нових людей, однодумців. Можуть бути і конфлікти з друзями. Додаткові доходи чи подарунки. В стосунках ідеалізація, не вистачає кохання.

Рак

На вас чекають зміни на роботі, нові знайомства. Можуть бути відрядження або просто поїздки. Можете бути наставником для когось, взаємодія з законом, оформлення документів.

Лев

Квітень принесе вам нове навчання, розширення горизонтів, подорожі. Кайф від роботи, але є і психологічна напруга до середини квітня. Можуть бути падіння ідеалізації. Також зміни у доходах другої половинки.

Діва

До вас ідуть гроші, але ніби не ви їх заробили, можливо, подарунки чи у партнера збільшиться дохід. Також можливе посилення сексуального бажання. Кризові, несподівані ситуації. Нові знайомства до середини квітня. Навчання, подорожі.

Терези

Бережіть здоров'я до середини квітня. Можуть бути нові знайомства, перестановки в людях у вашому житті. Сексуальне бажання, можуть бути сюрпризи від другої половинки (не завжди добрі), у стосунках може бути стрес. Оформлення документів.

Скорпіон

Важливою темою буде робота та здоров’я, не беріть на себе більше, ніж ви можете. Деякі Скорпіони закохаються, зловлять натхнення, можуть бути нові знайомства. Місяць досить небезпечний, неочікувані ситуації або загострення хронічних хвороб.

Стрілець

До середини місяця будьте частіше вдома, з сім'єю. Захочете закохатися, займатись творчістю, чогось високого вимагає душа. Якщо є діти, бережіть їх, можуть прихворіти або просити більше уваги. Можна навчатися. Конфлікти у стосунках, невдоволення партнером.

Козеріг

В цьому місяці домосід, але до середини можуть бути короткі поїздки у справах. Ваш душевний стан в квітні не дуже, фонить невдоволення, сімейні зміни, просто не можете розслабитись. Бережіть себе, бо можуть бути хвороби через нерви. У стосунках злагода.

Водолій

Короткі поїздки, нові знайомства, до середини місяця зміни в доходах, можуть бути витрати. В душі гармонія, бажання щось купити в дім або якось його облагородити. Активне бажання романтики, конфлікти з дітьми.

Риби

До середини квітня ви зірка, до вас прикуто багато уваги, кайфуйте. Можуть бути спонтанні покупки, бажання якось себе прикрашати. Будьте обережні і продумуйте свої витрати. Ремонт вдома або машини. Можуть бути конфлікти з домашніми.

Вас також можуть зацікавити новини: