Гороскоп для Скорпіона на лютий 2021 / фото Школа астрологии

З настанням лютого 2021 року сміливо проявляйте ініціативу як у домашніх справах, так і у сімейному житті. Це можуть бути, наприклад, якісь цікаві заходи для всієї родини. Цілком ймовірна в третій місяць зими поява у представників знаку Скорпіон інтересу до спорту, освіти, розваг та романтики.

Представники знаку Зодіаку Скорпіон схильні до стабільності, практичності й розміреності. Це не означає, що ви готові миритися зі всім, що підносить доля, – деяким подіям ви опиратиметеся з усіх сил. Однак усе ж в лютому доведеться приймати речі такими, як є.

Сприятливі дні для Скорпіона в лютому 2021 року:

2, 5, 11, 12,16, 20, 23, 26.

Відео дня

Несприятливі дні для Скорпіона в лютому 2021 року:

1, 4, 9, 13, 18, 21, 25, 27.

Прогноз для Скорпіона у кар’єрі та фінансах

Грошовий прогноз для Скорпіонів на лютий 2021 / фото slovofraza.com

Зірки обіцяють Скорпіонам хороші перспективи у робочій сфері. Головне, щоб робота не вплинула на стосунки з сім'єю. Адже у гонитві за грошима ви ризикуєте втратити щось більш важливе. Тому вам варто поспілкуватися з близькими людьми й обговорити, зокрема, питання, що стосуються роботи. Цілком можливо, що від когось із них ви отримаєте слушну пораду.

Попри фінансову стабільність, вам усе ж варто пам'ятати, що про економію. Зірки застерігають від великих покупок, особливо це стосується нерухомості. Краще відкладайте свої заощадження в надійному місці. Водночас не відмовляйте своїм родичам у позиці, але з друзями щодо цього питання варто бути обережнішими.

Гороскоп для Скорпіона у коханні та сім’ї

Читайте такожНазвано найкращих коханців за знаком ЗодіакуУ лютому 2021 року представники знаку Скорпіон будуть зустрічатися з друзями і знайомими, прикрашати свій будинок, проводити в ньому вечірки і, звичайно, бачитися з коханою людиною. У деяких із них може з’явитися думка про створення сім'ї, або ж вони можуть захотіти перейти від вільних стосунків до якоїсь більш традиційної формі.

Водночас закохані Скорпіони настільки сильно захоплені стосунками, що не бачать певної загрози. Тому вам слід бути особливо обережними в любовному плані. Цілком можливо ви потрапили в пастку, де вами маніпулюють.

Сімейні Скорпіони зіткнуться з нерозумінням у шлюбі. Можливі скандали та з'ясування стосунків і навіть їхній розрив. Астрологи радять із холодною головою приймати всі важливі рішення, аби потім не пошкодувати.

Прогноз здоров’я для Скорпіона на лютий

Лютий несе багато загроз для Скорпіонів. Зірки радять уникати потенційно небезпечних ситуацій, а між активним і пасивним видом відпочинку вибирати друге.

Гороскоп на лютий 2021 Скорпіон / фото ua.depositphotos.com

Є великий ризик отримати серйозні проблеми зі здоров'ям через згубні звички. Передусім слід потурбуватися про печінку, виключивши, зокрема, алкоголь. Крім того, у цей період можливі певні проблеми з боку ендокринної системи, а також проблеми із зором.

Вас також може зацікавити: