У період ретроградності краще нічого нового не починати / samacharnama.com

10 вересня, Марс, планета активності та ініціативи, переходить у фазу ретроградного руху до 14 листопада. Процеси сповільнюються по всіх сферах життя, швидко реалізувати плани не виходить, виникають перешкоди.

Перш ніж прийняти будь-яке рішення, варто кілька разів перевірити, обміркувати план дій, щось відкоригувати. У період ретроградності краще нічого нового не починати, це відповідний період, щоб щось змінити у своєму житті, переглянути свої способи активності в досягненні життєвих цілей, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

Також, в цей період з'являються чоловіки з минулого - давні партнери з особистих або діловим взаєминам.

Відео дня

13 вересня Юпітер закінчує своє ретроградний рух, що принесе ослаблення багатьох негативних факторів. Можливі зміни на державному рівні, зміна політичного курсу, перерозподіл власності, перенаправлення фінансових потоків.

ОВЕН

Період супроводжується нервозністю, неуважністю і дратівливістю. Для розумової праці даний період є складним, творча робота дається Вам насилу. Краще не вступати в суперечки з офіційними органами і відкласти походи в офіційні організації. У Вас прокидається дух протиріччя, Ви можете вимовляти речі, про які згодом пошкодуєте. Відкладіть роботу з документами, підписання важливих паперів, договорів. Для романтичних взаємин, вересень сприятливий, сприяє пристрасним і динамічним взаєминам.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на якіх у вересні чекає початок нового життя ТЕЛЕЦЬ

Виникають проблеми в ділових відносинах, спілкуванні, в особистій і соціальній сферах. При правильному підході до ситуацій, неприємностей можна уникнути, якщо враховувати інтереси оточуючих і дослухатися до думки партнерів. Привернути увагу не складно, головне - утримати, зберегти повагу з боку інших людей. Не реагуйте на провокації, проявляйте свої кращі якості, рухайтеся, згідно продуманим планом не поспішаючи, і тиждень виявиться для вас насиченою і цікавою. Особливого значення набувають суспільні зв'язки і діяльність, співробітництво.

БЛИЗНЮКИ

Сприятливий період для особистих і ділових взаємин. Відбувається активізація зв'язків з партнерами з минулого, можливо, доведеться робити вибір. Кохана людина або потенційний партнер прагне до душевного спілкування з вами. Вашої енергії і оптимізму вистачить для того, щоб зміцнити ваші взаємини почуттям взаємодії і гармонії. Сприятливий період для любовних справ, пояснень, планування сім'ї. Особисті і соціальні інтереси знаходяться в згоді, тому приходить взаємне натхнення, посилюється задоволення від спільної діяльності.

РАК

Звузьте своє коло спілкування до мінімуму, при укладанні угод завжди заручатися підтримкою фахівців, перш ніж підписати важливі папери - уважно все читайте. Помилки, частіше, ніж зазвичай, виникають при роботі з документами або розрахунках. Особливо це стосується бухгалтерських звітів. Знижено здатність до об'єктивної оцінки того, що відбувається, тому не поспішайте приймати рішення і робити висновки. Труднощі в контактах, сумбурність, що відбувається навколо вас заважає в діловому житті, при спілкуванні з начальством і офіційними організаціями.

ЛЕВ

В особистих стосунках присутня конкуренція, що може послужити причиною охолодження один до одного. Не реагуйте на провокації, будь-яка перешкода, сприймайте як щабель, яку потрібно подолати. Чим менше емоційних рішень, тим більше сприятливих можливостей ви отримуєте. Вдалий період для розв'язання проблем та усунення перешкод в любові і сімейних відносинах. При додатку певних зусиль вам вдасться значно гармонізувати цю сферу. В любовній сфері можливі несподівані повороти подій, яскраві переживання.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на які восени звали несподіване багатство ДІВА

Сприятливий час для будь-яких справ і для взаємин, для творчої роботи, гармонійно проходять пояснення з коханою людиною. Однак, слід бути дуже обережними з складанням довірчих угод і не говорити нічого такого, що потім могло б бути витлумачено як інакше. Остерігайтеся нерозумних витрат, тому що це може відбитися негативно на стані ваших справ надалі. Нагальні проблеми вирішуються тільки в партнерстві, а ідеальне виконання своїх обов'язків, приверне до вас увагу керівництва. Можливе деяке просування в кар'єрі, хоча конкуренція досить висока.

ТЕРЕЗИ

Для вас настає сприятливий період з багатьох сфер. Гармонії досягаєте в особистих і ділових взаєминах, успішна творча діяльність. Люди тягнуться до вас, прагнуть до душевного спілкування. Діти схильні прислухатися до вас, відповідний час для усунення протиріч, налагодження взаємин з рідними і близькими. Чи здатні будь-яку ситуацію розглядати з різних точок зору, враховуючи при цьому інтереси всіх зацікавлених сторін. Ці якості дозволяють вам виділитися серед інших людей і отримати додаткові сприятливі можливості.

СКОРПІОН

Надмірна гонитва за задоволеннями може зіпсувати ділові та сімейні відносини. Можливі виробничі склоки, непорозуміння, особливо з партнерами і співробітниками протилежної статі. Якщо правильно використовувати можливості цього періоду, сконцентруватися на цілях, їх коригування, то ваша сила волі, винахідливість і натиск, дадуть вам можливість багато чого змінити в житті і вдало вирішити ключові завдання. Скористайтеся цим часом для трансформації стилю і методів вашої роботи, взаємовідносин з партнерами, заміни всього застарілого і непотрібного.

СТРІЛЕЦЬ

Це час нових романтичних зустрічей, пристрасних і динамічних взаємин. Особисті і ділові відносини з представниками протилежної статі будуть успішними, а якщо до сих пір вони йшли не гладко, то зараз обставини складаються вдало, щоб створити більш приємну атмосферу. Більше виходите у світ, беріть участь в громадських заходах. Заняття спортом, активний відпочинок, робота над спільними проектами, допомагають поліпшити наявні взаємини. Не упускайте нагоди проявити творчі здібності, зробити оригінальний подарунок партнеру.

КОЗЕРІГ

Активізуються питання перерозподілу власності або доходів, роботи багато, фінансові питання вирішуються в вигідну для вас сторону, хоча не можна сказати, що період легкий, зате продуктивний. Перешкодити вам можуть імпульсивні, різкі, агресивні реакції на пропозиції партнерів і дії конкурентів. Усвідомлені, сильні духом Козероги можуть використовувати цей період для серйозних розмов з партнерами, особливо в професійній сфері. Дискусії можуть бути дуже конструктивні, якщо вистачить інтелектуальних і психічних сил не доводити процес до конфліктів.

ВОДОЛІЙ

Настав час взяти нарешті ініціативу в свої руки, щоб завоювати прихильність давно бажаного партнера. Ви будете перебувати в центрі уваги, і задавати тон. Чи зможете енергійно взятися за справу, вирватися вперед, використовуючи власний досвід. Успіх, завдяки цим старанням, не змусить себе довго чекати. Фінансові операції будуть доведені до успішного завершення. Прагнення до творчої реалізації, допоможе вам вирішити багато проблем і завдання. Спорт, фізична праця, будь-яка діяльність, що вимагає застосування сили, рішучості, підприємливості доставить вам задоволення.

РИБИ

Громадська діяльність стомлює, складно знайти підтримку, заступництво і розуміння з боку впливових осіб. Соціальні та політичні розбіжності можуть вносити неприємності в любовну сферу. З'являються давні знайомі, з якими вас в минулому пов'язували романтичні або ділові відносини. Може трапитися незвичайний поворот у відносинах з колегами і партнерами. Якщо Вам складно стримувати емоції, не варто затівати серйозних розмов і з'ясування відносин. Конструктивні перетворення можна зробити, якщо в звичайних робочих відносинах, партнери вас не дратують.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: