Астролог назвала найбільш напружений день майбутнього тижня / фото flickr.com/elboogi

Наступний тиждень – 21-27 лютого, буде легшим, ніж попередній, деякі знаки Зодіаку зможуть видихнути й бути більш продуктивні без жодних обмежень і страхів.

Астролог Юлія Погорельченко склала гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку і поділилася прогнозом з УНІАН.

Експерт зазначила, що найбільш напруженим днем тижня буде вівторок. 

Відео дня

Чого очікувати наступного тижня – прогноз від астролога

Ранок понеділка присвячуємо повсякденним справам, не плануємо нічого важливого, беремо його для розгойдування. Тим більше, що емоційний стан буде явно не на висоті. Після 11:00 енергії стане більше, важливо направити її в роботу, в будь-яку фінансову діяльність, в спорт, уникаючи при цьому конфліктів, чвар і уїдливості. 

Вівторок буде найбільш напруженим днем тижня. Вранці ми встанемо явно не у настрої, відсутність взаєморозуміння не тільки з тими, хто поруч, але і з собою може завдати труднощів. Куди йти, що робити – питання стоять, відповідей немає. Несподівані події можуть на нас очікувати всередині сім'ї, а також у взаєминах з жінками. Але ми не втратимо ентузіазм і на ньому протягнемо до вечора. Це призведе до певного виснаження.

Якщо хочете ефективності в середу, ловіть вранці та ввечері свій шанс. З 11 до 16 займаємося повсякденними справами, які не потребують концентрації та важливих рішень. Хороший день для людей творчих професій, їх відвідає натхнення, вони побачать все в нових фарбах. Можна в ефективний час приділити увагу своєму здоров'ю, відвідати родичів в лікарнях, зайнятися психологічним здоров'ям.

Четвер як ніколи підійде для реклами, презентацій, виставок. Плідно пройде спілкування з авторитетними людьми або з тими, хто знає більше вас. Добре переймати досвід. Ми сьогодні будемо чути не тільки вухами, а й серцем. Не всю інформацію ми будемо готові прийняти й обробити, не зі всім погодимося. Хороший день для відвідування театрів, показів мод, спа і всього, що пов'язано з красою для себе. 

П'ятницю ідеально присвятити відпочинку наодинці з собою, не найкращий день для комунікацій з іншими людьми. Зростає ризик дратівливості, непорозуміння. Будьте акуратніші за кермом, "підлізти" можуть з нізвідки. 

Вихідні пройдуть більш продуктивно. Можна запланувати справи на суботу. Хороший день для планування тижня, для оформлення документів, для побудови системи майбутніх дій. Сьогодні будуть "рулити" незаплановані вчинки, вони будуть найефективнішими. До вечора ми отримаємо якийсь бонус, якщо потрудимося з ранку. 

У неділю нам "доведеться" взаємодіяти з різними людьми, маневрувати між ними й зберігати свою позицію. Можна розв'язувати питання з нерухомістю, фінансами, антикваріатом. Хороший день для самокопання, діставання своїх внутрішніх демонів і роботи над ними. Зміни всередині сім'ї.

Раніше астролог Влад Росс назвав можливу дату вторгнення Росії в Україну. За словами експерта, президент РФ Володимир Путін дуже любить жінок, тому агресія можлива 8 березня (відзначається Міжнародний жіночий день).

Вас також можуть зацікавити новини: