Гороскоп для Терезів на жовтень 2023 / pixabay.com

Восени життя Терезів стало більш сповільненим і відокремленим. У жовтні у вас буде менше активності, але зате з'явиться час на роздуми, а завдяки розсудливості ви робитимете менше помилок. Усі важливі рішення ухвалюйте в першій декаді місяця, оскільки в другій чекає застій у всьому. Зірки пророкують також деякі хвилювання і боротьбу з конкурентами за місце під сонцем. Перш, ніж діяти, добре все обміркуйте і прислухайтеся до голосу інтуїції. Докладніше розповість гороскоп для Терезів на місяць.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2023

Із грошима все стабільно у Терезів у жовтні. Якщо у вас є своя справа або ви берете участь у якомусь бізнесі, то можете отримати значний прибуток, кажуть зірки. Друзі або партнери нададуть фінансову допомогу, якщо буде потрібно.

У кар'єрі будь-яких зрушень не буде - Меркурій у ретрограді гальмує все до середини місяця. Але вже в другій половині ви матимете шанс підвищити кваліфікацію або освоїти творчу професію, про яку ви мріяли. Швидких успіхів гороскоп для Терезів не обіцяє, але добробут зростатиме.

Відео дня

Гороскоп кохання на жовтень 2023  

Покровитель Терезів у жовтні - сама планета кохання Венера, тому ви будете однозначно щасливі, а деякі представники знака Зодіаку - вперше за довгий проміжок часу. 

Звичайно, не все може бути гладко: ваш партнер може почати висловлювати претензії, а там - і до сварок недалеко. Ситуацію врятує ваше позитивне мислення і розсудливість. Жінкам-Терезам зірки не радять перти буром і наполягати на своєму - так ви лише відштовхнете партнера, чоловікам захочеться змінити характер дружини - цього теж робити не варто. 

Неодруженим Терезам гороскоп на жовтень 2023 радить бути напоготові, щоб не пропустити доленосну зустріч. Не звертайте увагу на зовнішню байдужість - вона може бути удаваною. А для тих, хто захоче звільнитися від стосунків - зараз саме час. 

Гороскоп здоров'я на жовтень 2023 

Зі здоров'ям у Терезів у жовтні не буде клопоту. У вас буде достатньо енергії і на роботу, і на особисте життя. Але зірки радять усе-таки дбайливіше ставитися до себе: уникати перевтоми і стежити за раціоном. У цьому вам допоможе правильно організований розпорядок дня.

Також у деяких Терезів цього місяця є ризик харчового отруєння або алергії - будьте розбірливішими в їжі. 

Жінкам-Терезам не рекомендовані косметичні процедури - перенесіть їх на пізніше, а чоловікам слід уникати стресу і перенапруження - вони можуть серйозно вас підкосити. Займайтеся профілактикою хвороб і більше гуляйте на свіжому повітрі - головна порада місяця.

Раніше ми публікували місячний календар на жовтень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: