Серпень принесе доленосні зміни / kadinim.com

Серпень принесе доленосні зміни, які, увірвавшись в життя, змінять його до невпізнання.

Василина Володіна розповідає, чим ознаменується останній літній місяць для різних знаків Зодіаку, пише slovofraza.

Овен

Місяць може виявитися виснажливим через велику кількість поточних справ і завдань. Але є і хороші новини: глибоко всередині виникне новий рух життєвих сил. Астрологи радять вловити цей тихий звук: так починають вібрувати рейки до того, як здасться поїзд. Це передчуття періоду удачі, наближення нових можливостей. Щоб не втратити їх, Овнам необхідно зберігати позитивний погляд на себе і навколишній світ, культивувати добрі думки, уникаючи прояви жалю, заздрості, образи та іншого «душевного сміття».

Відео дня

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які в серпні позбудуться усіх проблемТелець

Тельці можуть провести серпень, відчуваючи втому, злість і лінь. Правда, впоратися з деструктивними емоціями буде дуже легко: варто частіше контактувати з природою. Ці заходи самодопомоги допоможуть в поточних справах, оскільки підвищать не тільки енергетику, але і мотивацію. Якщо цілі і плани на місяць було складено правильно, вже в перших числах серпня небесні світила закладуть підґрунтя для їх виконання і дозволять взяти бажане авансом.

Близнюки

Астролог звертає увагу Близнюків на фінансові можливості — у серпні вони дають гарну можливість сформувати базу для добробуту і процвітання. Від зірок буде надходити багато корисної інформації, енергетики та мотивації. Найголовніше — детально перевіряти всі формальні аспекти майбутніх проектів і угод: де можливо, потрібно заздалегідь «підстелити соломку», передбачити енергетичний захист від руйнівних впливів і дій оточуючих.

Рак

Ракам в серпні небезпечно втрачати самовпевненість. Василина Володіна повідомляє, що може дуже налякати перспектива взятися за якусь нову справу, просунути свої ідеї. Планети не проти збити Раків з шляху і розхитати опори, тому не варто втрачати рівновагу, піддаватися провокаціям і негативу. Це може позбавити не тільки впевненості в собі, але вигідних можливостей підняти соціальний або духовний статус. Не варто йти на поводу в сумнівів і страху: на ділі все виявиться не таким страшним, як малювала уява.

Лев

У серпні Львів зміни будуть товпитися на порозі, оскільки наросте ритм подій. Астролог радить переглянути або ущільнити список денних завдань: активна діяльність не тільки принесе довгоочікуваний успіх, але і суттєво додасть внутрішніх сил, особливо якщо енергетика на нулі. Правда, за усіма перспективами гостро постане питання особистих кордонів у відносинах. Важливо дивитися на ситуацію тверезо і поважати думку інших людей: чужий погляд на речі може дати цінні осяяння.

Діва

Дівам астролог радить зустріти серпень, зайнявшись генеральним прибиранням не тільки вдома, але і свого життя. Це дозволить звільнитися від зовнішнього і внутрішнього негативу. Як тільки з'являться перші результати, повернеться відмінний настрій, прийде натхнення для нових перемог, пробудиться внутрішня сила. У будь-якій ситуації, навіть самої безвихідній, вітається активність, позитивне мислення і творчий підхід. Важливо приймати рішення без зволікань: навіть якщо не вдасться домогтися бажаного результату, вдасться заробити необхідний досвід.

Читайте такожВідомий астролог назвав чотири знаки Зодіаку, які в серпні почнуть життя з чистого аркушаТерези

Терезам у серпні буде потрібно більше світла, уваги і повітря. Рух і спілкування — найцінніші ресурси, які в цьому місяці будуть доступні кожному. Тільки в динаміці можна знайти по-справжньому близьких людей і зміцнити з ними духовний зв'язок. І навпаки — бездіяльність загрожує порожніми знайомствами і токсичними відносинами, які не залишать нічого, крім тяжкості. За словами астролога, у серпні не варто починати грошові операції і затівати справи з грошима: позики, кредити, зміна роботи — все це загрожує великими збитками.

Скорпіон

Серпень принесе Скорпіонам довгоочікувані зміни, які будуть однаково приємні незалежно від їх масштабу. Хтось може повернути борг або запросити на колишнє місце роботи, безоплатно допомогти в нелегкій справі або дати цінну пораду. Щоправда, зірки спробують залучити Скорпіонів до виконання різних справ. Але не варто ставати людиною, які в суєті днів забуває про своїх власних потребах. Пріоритет на кінець літа — особисті потреби і цілі.

Стрілець

Місяць зажадає від Стрільців зібраності і активних зусиль. У пріоритеті нові ідеї і справи, а успіх отримає той, хто буде починати день правильно: більше встигне, першим дізнається важливі новини і отримає підказки зірок. Як тільки почнеться робота над чимось новим, важливо тримати свої думки і плани при собі. Не варто витрачати енергію на розмови, запитувати чужу думку, обговорювати шанси на успіх. Астролог пропонує брати відповідальність на себе, слухати свій голос — тоді і плоди будуть належати лише вам.

Козеріг

У серпні Козероги можуть потрапити під обстріл невтішних відгуків недоброзичливців. Однак це мало позначиться на репутації і справах. Найкращий спосіб — ігнорувати думку пліткарів і заздрісників і будувати своє життя так, як вважаєте за потрібне. Зірки гороскопу радять знизити планку очікувань, дорожити моментами везіння і приймати з вдячністю навіть негативні прояви уваги. Якщо Козероги погодяться на такі поступки, то планети принесуть всі можливості для покращення життя.

Водолій

Великий позитивний ресурс в серпні Водоліям принесе спілкування зі стихією Повітря — навіть якщо вони просто провітрять квартиру або офіс. Разом з потоками повітря прийде і вітер довгоочікуваних змін. Інший важливий момент місяця — гроші. У серпні сприятливо їх перераховувати, планувати бюджет, шукати додатковий заробіток — такі дії відкриють фінансовий потік і допоможуть вибратися з кредитної ями. У плані роботи краще зробити невелику перерву, звільнивши час на спілкування, обмін думками та інформацією.

Риби

Риби ризикують пережити в серпні сильне потрясіння через любовну, фінансову або особисту драми. Вірогідні критичні моменти в роботі, хвилювання у зв'язку з особистим життям, подолання перешкод, тривоги за дітей і близьких. Астролог радить почекати до осені з новими починаннями і радикальними змінами в долі. Зараз куди корисніше спрямувати всю енергію на розв'язання поточних проблем — або зайняти оборонну позицію, щоб в разі необхідності зобразити загрозу і натиск зірок.