Гороскоп для Водолія на вересень 2023 / pixabay.com

Вересень 2023 тихо прочинить двері, але потім увірветься в них, немов зграя школярів у їдальню. Клопоту буде сила-силенна в усіх сферах - запасайтеся енергією і терпінням, радить гороскоп на місяць для Водолія.

Гороскоп кар'єри на вересень 2023

Цей місяць на роботі у Водоліїв буде схожий на катання на американських гірках. Хоча місяць почнеться позитивно, але працювати доведеться дуже багато, щоб реалізувати амбіції, а прогрес, на жаль, буде повільним. Будьте готові до того, що ви зіткнетеся з деякою протидією на роботі.

Водоліям-бізнесменам гороскоп на місяць радить на початку вересня економити, оскільки очікуються деякі втрати.

Відео дня

Гороскоп кохання на вересень 2023 

У сімейних Водоліїв місяць буде не з найкращих. Зірки радять бути обережними у висловлюваннях, а найкраще дати деяку свободу дій партнеру і якийсь час дотримуватися дистанції, щоб зменшити тертя з ним. 

Неодружені Водолії у вересні можуть почуватися самотніми і засмученими - вам слід докласти максимум зусиль, щоб повернути собі позитивний настрій. Закоханим гороскоп радить не покладати на своїх партнерів якихось невиправданих надій, поважайте думку і прислухайтеся до пропозицій своєї половинки.

Гороскоп здоров'я на вересень 2023

На початку осені Водоліїв можуть турбувати болі в суглобах, які протягом місяця посилюватимуться. Тому з цією проблемою краще одразу ж звернутися до лікаря. Також слід дотримуватися здорового харчування та приділити увагу фізичним вправам.

Раніше ми публікували місячний календар на вересень 2023 зі сприятливими і несприятливими датами.

Вас також можуть зацікавити новини: