Астрологи кажуть, що початок літа - чудовий період, щоб оголосити боротьбу своїм хронічним хворобам / pinterest.com

Астрологи кажуть, що початок літа - чудовий період, щоб оголосити боротьбу своїм хронічним хворобам. Двічі переможець «Битви екстрасенсів» Хаял Алекперов спеціально склав гороскоп здоров'я на червень для всіх знаків Зодіаку.

Про це пишуть "Факти".

Овни

У представників знаку Овен саме зараз є всі шанси здобути перемогу над своїми хронічними недугами. Головне — планомірно виконувати рекомендації лікарів і не сходити з обраного шляху.

Відео дня

Тельці

Читайте такожПовня 5 червня: у чому її особливість і як вона вплине на знаки ЗодіакуВ цей період багато Тельців задумаються над своїм харчуванням. І це не дивно, адже є велика ймовірність проблем з шлунково-кишковим трактом. А тому зірки радять уникати сміливих гастрономічних експериментів і строгих дієт.

Близнюки

Душевні терзання представників знаку в цьому місяці можуть стати причиною нічних кошмарів і навіть безсоння. Щоб цього уникнути, постарайтеся простіше ставитися до дрібних проблем і негараздів. Пам'ятайте про те, що немає нічого важливіше власного здоров'я.

Раки

У перший місяць літа у Раків є велика ймовірність отримати травму або навіть перелом. А тому зірки радять представникам знака уникати екстремальних видів спорту і сильних фізичних навантажень.

Леви

Червень для Львів сприятливий період, щоб розлучитися з таким баластом, як шкідливі звички. Кинути виклик куріння, переїдання і іншим своїм недолікам в цей період не складе праці. Але за умови, що Леви візьмуться за себе вже у перших числах червня.

Діви

У цей період Діви особливо гостро відчують свою метеозалежність. Головні болі, сонливість і навіть стрибки тиску, швидше за все, будуть провокувати ваше пасивне проведення часу. Рада зірок — приділити увагу спорту. І особливо — помірним кардіонагрузкам.

Терези

У червні Терезам варто особливо берегти свої суглоби і зв'язки. Не варто поспішати під час ходьби або фізичних навантажень, оскільки є велика ймовірність травмувати коліна, лікті або отримати розтягнення.

Скорпіони

У цей період образи, які представники знаку так майстерно приховують під маскою байдужості, можуть вилитися в серйозні проблеми з ендокринною системою. А тому зірки радять Скорпіонам частіше говорити з близькими по душах. Тим більше, коли вдасться прояснити ситуацію, багато ваших претензій і душевних терзань виявляться безпідставними.

Стрільці

У червні Стрільці можуть розриватися між кар'єрними та побутовими клопотами. Швидше за все, у всіх сферах накопичиться маса справ, які вимагатимуть вашого негайного втручання. Але не варто забувати, що така зайнятість — прямий шлях до дратівливості і навіть нервового зриву. А тому намагайтеся планувати свій день і залишати в ньому час для якісного відпочинку.

Козероги

Легковажне ставлення Козерогів до свого здоров'я цього місяця може зіграти з представниками знаку злий жарт. А тому не варто ігнорувати навіть легке нездужання. Не відкладайте візит до лікаря і намагайтеся пройти приписане вам лікування до кінця.

Водолії

Нервова система Водоліїв у червні буде вкрай вразливою. А тому зірки радять представникам знака уникати надмірних переживань і тим більше з'ясувань стосунків з оточуючими людьми.

Риби

Рибам варто звернути особливу увагу на свій зір. Намагайтеся контролювати час, який ви проводите в гаджетах або перед монітором комп'ютера. І не відкладайте похід до офтальмолога, якщо є якісь негативні зміни.