Гороскоп здоров'я на тиждень / фото ua.depositphotos.com

Зірки і планети пророкують не тільки наше майбутнє, але і стан здоров'я найближчими днями. Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають вас на цьому тижні, і як захистити себе від можливих недуг.

Овен

Проблеми зі здоров'ям і стресові ситуації відіб'ються на вас сильніше, ніж зазвичай. На цьому тижні Овни будуть дуже вразливими, нервовими і плаксивими. Можливо, в цьому винні втома і недосипання. Рекомендується відмовитися від кави і міцного чаю, спати не менше 7 годин кожен день і проводити більше часу на природі.

Телець

На цьому тижні вам слід правильно розпоряджатися своєю енергією. Тельцям здається, що у них повно сил і вони можуть працювати набагато більше, ніж зазвичай. Але якщо ви візьмете на себе занадто багато справ на початку тижня, то вже до середини тижня ви повністю позбудетеся сил. Розумно розподіліть свої обов'язки на тижні.

Відео дня

Близнюки

Читайте такожМісячний календар стрижок на червень 2021: коли можна стригти і завивати волоссяВаша травна система зараз дуже вразлива. Переїдання вкрай небезпечно для вас на цьому тижні. Також варто бути обережними Близнюкам із захворюваннями органів травлення, особливо людям з виразкою і гастритом. Солону, гостру їжу і алкоголь краще зовсім виключити.

Рак

Найбільш вразливим органом Раків є нирки. Уникайте вживання жирної їжі, переохолодження і сильних фізичних навантажень. При підозрах на захворювання нирок здайте аналізи і зробіть УЗД. Тиждень сприятливий для занять спортом, гімнастики, пробіжок.

Лев

Ці сім днів будуть для вас досить простими. Серйозні недуги і небезпечні захворювання вам не загрожують. Однак є ймовірність появи головного болю, підвищеної температури, стрибків артеріального тиску. Попри хороше самопочуття, нехтувати правильним харчуванням і здоровим сном не варто.

Діва

Тиждень ідеальний для занять спортом - будь-які фізичні навантаження покажуть чудовий результат. Також це вдалий період для Дів, які хочуть скинути зайву вагу. Займатися спортом можна вдома за допомогою відеоуроків, але не забувайте про техніку безпеки.

Гороскоп здоров'я для всіх знаків / фото pinterest.com

Терези

У цей період Терези будуть сильно залежати від погодних умов. Різка зміна погоди сильно вдарить по вашому самопочуттю. Також Терези будуть важко переносити далекі поїздки, навіть якщо раніше їх не заколисувало в транспорті. Присвятіть кілька годин на тиждень розслабленню, масажу, косметологічним процедурам.

Скорпіон

Скорпіони будуть дуже вимогливі до себе і поставлять собі серйозні цілі, але організм відмовиться виконувати ваші плани. У цей період ваше здоров'я часто буде підводити вас в найпотрібніші моменти. Не намагайтеся заглушити симптоми таблетками і рватися на роботу. Дозвольте собі відпочити і поправити здоров'я.

Стрілець

На цьому тижні ви можете переживати про своє здоров'я більше, ніж воно того заслуговує. Не варто самостійно ставити собі страшні діагнози. Якщо який-небудь симптом турбує вас - зверніться до лікаря і пройдіть дослідження, але не займайтеся самолікуванням. 

Козеріг

На цьому тижні потрібно подбати про своє здоров'я Козерогам із захворюваннями щитовидної залози, гіпертонією, діабетом. Також цей тиждень вважається травмонебезпечним, тому не підіймайте важких речей і не перенапружуйтеся. Одягайтеся по погоді, оскільки ймовірність застудитися досить висока.

Водолій

На початку тижня у Водоліїв можуть виникнути проблеми з серцем, судинами, артеріальним тиском. Це небезпечні симптоми, тому не відкладайте візит до лікаря. Ближче до вихідних самопочуття прийде в норму. Якщо ви захворієте на цьому тижні, то одужаєте швидко і без ускладнень.

Риби

Погіршення самопочуття на цьому тижні буде пов'язано з переживаннями, стресом, шкідливими звичками. Постарайтеся розслабитися і зарядитися позитивними емоціями. Це сприятливий період для візиту до стоматолога і косметолога, а також для відвідування спортзалу.

Вам також може бути цікаво: