Гороскоп здоров'я на тиждень / фото pixabay.com/Alexas_Fotos

Астрологи визначають за зірками не тільки майбутнє людини, але і наше здоров'я найближчими днями. Космічні тіла неоднаково прихильні до різних знаків. На цьому тижні деякі люди виявлять у себе неприємне захворювання або загострення хронічної хвороби.

Овен

Найбільш вразливим органом Овна буде печінка. Відмовтеся від жирної, смаженої і гострої їжі, зменшіть кількість солі в стравах. На цьому тижні краще повністю відмовитися від спиртного.

Телець

Кращий напій для представників знака на цьому тижні – чай. Він буде корисний в будь-якому вигляді і в будь-яких кількостях. На вихідних в небезпеці будуть ноги. Носіть взуття за розміром і тримайте ноги в теплі, а також відмовтеся від пробіжок.

Відео дня

Близнюки

Читайте також3 знакам потрібно бути обережними в серпні: можливі великі неприємностіСамопочуття на цьому тижні буде хорошим, але не ідеальним. Рекомендується проводити оздоровчі процедури, загартуватися і позбавлятися від шкідливих звичок. Швидше за все, вам варто почати лягати спати раніше. 

Рак

Ракам не варто різко змінювати спосіб життя і режим дня. Ваш організм болісно сприймає кардинальні зміни. Вам потрібно бути обачнішими при відвідуванні басейнів, саун і салонів краси. Велика ймовірність заразитися інфекцією.

Лев

Зірки попереджають вас: щось у вашому організмі працює неправильно. Прислухайтеся до своїх відчуттів. Якщо у вас є підозри на захворювання – відразу звертайтеся до лікаря. Самолікування не дасть ніяких результатів. Не варто затягувати з візитом до лікарні і запускати хворобу.

Гороскоп хвороб на тиждень 2021 / фото ua.depositphotos.com

Діва

Ви зараз сповнені сил, енергії і рішучості. Діви точно зможуть виконати все, що вони задумали. Ви зможете досягти цілей, які раніше здавалися недосяжними. Це хороший період для того, щоб збільшити навантаження, ставити більш високі цілі і боротися зі шкідливими звичками.

Терези

Терези на цьому тижні можуть переживати через дрібниці. Не варто витрачати нерви на незначні ситуації. Вашому здоров'ю нічого не загрожує. Потрібно бути впевненішими в собі і більше відпочивати. Зірки рекомендують вам взяти зараз відпустку або додатковий вихідний.

Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам потрібно всіляко уникати стресу – як фізичного, так і психологічного. По можливості відмовтеся від усього, що обтяжує вас. Не спілкуйтеся з людьми, які вам неприємні. Якщо це можливо, візьміть відпустку і проведіть її в тиші.

Стрілець

Зірки попереджають вас, що ваш організм страждає від надлишку солодкого. Постарайтеся зменшити кількість цукру в раціоні. Не варто пити солодкі газовані напої і перекушувати цукерками. У другій половині тижня можуть виникнути проблеми з зубами і шкірою.

Козоріг

Читайте такожВлад Росс розповів, яким знакам посміхнеться удача в грошах в серпніНа цьому тижні вас часто турбуватимуть головні болі. При цьому таблетки від головного болю не будуть ефективними. У вашої мігрені є певна причина. Знайти її допоможуть обстеження у невролога і рентген. 

Водолій

Це хороший тиждень для експериментів і зміни обставин. Водолії можуть позбутися старої звички або знайти нову, змінити спосіб життя і розпорядок дня, спробувати нові практики. Можна спробувати екзотичне блюдо. Високу ефективність покажуть заняття новим видом спорту і нетрадиційні методи лікування.

Риби

Не варто ділитися переживаннями про здоров'я з рідними або просити у них поради. Все, що вам скажуть родичі, лише зашкодить вам або стане причиною сварки. Ніхто не зможе допомогти вам крім лікаря.

Вам також може бути цікаво: