Долоню Путіна проаналізував хіромант / скріншот

У мережу "злили" фото долоні російського президента Володимира Путіна, за яким астролог, нумеролог та хіромант Ігор Мехеда проаналізував лінії на руці кремлівського диктатора. Й результат здивував навіть його, повідомляє "Обозреватель". 

Маги й астрологи ще з часів Середньовіччя вважали, що на лініях долоні можна побачити вплив небесних світил, тож їх можна прочитати, як і натальну карту.

Тож Мехеду попросили подивитися долоню Путіна, яка потрапила на фотографію. І його аналіз вразив тих, хто вірить у хіромантію.

Відео дня

"Що я можу сказати. Лінії життя взагалі немає, вона стерта. Лінія серця також відсутня. Також відсутня лінія розуму. Ліній долі 8, вони переплутані між собою, утворюють повний хаос", - сказав астролог.

Тож він робить висновок, що така людина керується негативними силами й взагалі не має існувати, враховуючі відсутність лінії життя.

Долоня Путіна потрапила на фото / фото twitter.com/KostaKrempov

Раніше екстрасенс Марія Тиха "просканувала" стан здоров'я кремлівського диктатора Володимира Путіна. Вона заявила, що зараз президент РФ проходить лікування.

Вас також можуть зацікавити новини: