Терези, Близнюки та Водолії здатні до імпровізації, поділилася астролог / фото flickr.com/183246166@N07

Три з 12 знаків Зодіаку можуть імпровізувати, мова йде про Водоліїв, Терезів та Близнюків.

Водолії найчастіше імпровізують у творчій сфері діяльності, повідомляє tsn.ua, посилаючись на відомості астролога Людмили Булгакової.

За її словами, ці зодіакальні представники не хочуть повторювати те, що вже хтось зробив, шукають свої шляхи та імпровізують.

Відео дня

"…Найкраще це виходить в акторів, які таким чином працюють над роллю, знаходячи нові грані свого образу…", – зазначила експерт.

Астролог додала, що Терези вдаються до імпровізації для того, щоб виплутатися зі складної життєвої ситуації, тоді, коли не знають, який крок зробити у стосунках з певною людиною.

Читайте такожГороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку: низку справ астролог порадила відкласти"…вони можуть вигадувати історії, які інакше, як казками, і не назвеш, насичуючи їх цікавими деталями та подіями, які можуть здатися неймовірними. Але, як не дивно, такі методи працюють: будучи абстрактними від подразника, вони швидко заспокоюються…", – сказала Булгакова.

Експерт зазначила, що Близнюки можуть швидко орієнтуватися навіть у заплутаних ситуаціях і приймати безпрограшні рішення.

"…Вони практично одразу розуміють, що потрібно зробити, щоб усе склалося найкращим чином, – до того ж як у професії, так і в (особистому – Ред.) житті – і поводяться належним чином…", – поділилася астролог.

Раніше Людмила Булгакова повідомила, що трьом зодіакальним представникам, зокрема Водоліям, зле зі штампом у паспорті.

Довідка УНІАН. Водоліями вважають людей, які народилися з 20 січня до 18 лютого, Терезами – народжених з 23 вересня до 23 жовтня, а Близнюками – тих, хто святкує день народження з 22 травня до 21 червня.

Вас також можуть зацікавити новини: