Хвиля магнітних бур в жовтні принесе "чорні" події цим знакам Зодіаку / depositphotos.com

Експерти в сфері астрології розповіли про те, кому хвиля магнітних бур з 28 по 30 жовтня принесе нещастя і біду. Детальніше читайте в матеріалі УНІАН. 

Близнюки

Близнюкам буде непросто в плані роботи. У них може бути стан, коли все навалиться відразу. Це можуть бути правки і нові вимоги за проектами, невдоволення від начальства, поломка техніки, на якій ті працюють. Слід зазначити, що дні магнітних спалахів будуть супроводжуватися ще й втомою, слабкістю, меланхолійним настроєм. Тому ближче до кінця місяця може бути справжній занепад сил. 

Відео дня

Рак

Раки будуть переживати за здоров'я. Це можуть бути труднощі як у самого Рака, так і у їхнього найближчих родичів. Астрологи кажуть, що ступінь проблемності може коливатися від звичайної застуди до серйозних болячок, що вимагають хірургічного втручання. Новини про недугу можуть з'явитися саме в період з 28 по 30 жовтня. 

Водолій

Вже 28 жовтня уродженці цього знака можуть бути сповіщені про якісь складнощі, з якими доведеться боротися найближчі місяці. Це можуть бути якісь бюрократичні справи, проблеми з документами, переоформлення чогось. Зірки кажуть, що Водоліям доведеться побігати по кабінетах, щоб "закрити" всі неприємності. 

Нагадаємо, названо топ-5 жіночих імен, власниці яких є брехунками.

Вас також можуть зацікавити новини: