Путін нібито переніс операцію / фото ua.depositphotos.com

У мережі з'явилася інформація про те, що в ніч з 16 на 17 травня президенту Росії Володимиру Путіну була проведена хірургічна операція. На її якнайшвидшому проведенні наполягали лікарі.

Про це повідомляє телеграм-канал "Генерал СЗР". Його нібито веде колишній генерал Служби зовнішньої розвідки РФ, що володіє інформацією, недоступною громадськості. Також цей канал вважають пов'язаним з політологом Валерієм Солов'єм.

"На думку лікарів, що беруть участь у лікуванні президента (РФ), операція пройшла успішно. Ми вже розповідали про те, що Путін особисто був відсутній в інформаційному просторі з 17 по 19 травня і не був доступний навіть для близького оточення, за винятком секретаря Ради Безпеки РФ Миколи Патрушева", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

За інформацією телеграм-каналу, з 17 по 19 травня в інформаційному просторі розміщували "консерви", записані заздалегідь зустрічі і послання, а особисто Путін за цей час провів два рази телефонні переговори.

"20 травня засідання Ради Безпеки РФ у режимі відеоконференції проходило за схемою, де вступ президента було записано заздалегідь, а участь Путіна у відеоформаті підтримувалася за допомогою технології Deepfake, як і за тиждень до цього", - стверджує "Генерал СЗР".

За його інформацією, 20 травня Путіну стало гірше, але його стан лікарі стабілізували вранці 21-го числа.

"Лікарі рекомендують Путіну спокій у найближчі дні та наполегливо рекомендують відмовитися від особистої участі в зустрічах", - додає автор інформації.

Він зазначив, що один з небагатьох, хто знає реальний стан справ зі здоров'ям Путіна, - Олександр Лукашенко. Саме його попросили надати диктатору послугу і створити видимість діяльності президента РФ.

Путін хворий: що відомо

Раніше ходили чутки про рак щитовидної залози у Путіна або рак черевної порожнини. Про те, що у Путіна є серйозні онкологічні захворювання, зокрема, повідомляв і розслідувач Bellingcat Христо Грозєв.

Останнім часом у ЗМІ дедалі частіше спливають чутки про хворобу президента РФ Володимира Путіна і про його операцію.

Російський правозахисник Марк Фейгін зазначав, що прямих підтверджень хвороби агресора РФ немає, адже це головна держтаємниця, але це видає його зовнішній вигляд. Він каже, Путін - це старий 70-річний чоловік з вантажем захворювань.

У зв'язку зі чутками про погіршення здоров'я Путіна виникає питання про його наступника. Як вдалося дізнатися журналістам, тимчасово замінити головного кривавого диктатора світу може секретар Радбезу РФ Микола Патрушев.

Вас також можуть зацікавити новини: