Астролог склав гороскоп для Путіна / фото REUTERS

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін, найімовірніше, помре в найближчі три місяці, за місяць-півтора в РФ розпочнеться серйозна війна.

Такий прогноз зробив відомий російський астролог у коментарі сайту "Телеграф". З метою особистої безпеки його ім'я не називається.

"Швидка смерть Володимира Володимировича неминуча. Наразі проглядається два варіанти – смерть від хвороби або насильницька загибель. Що це буде – замах, військовий удар чи щось інше, важко сказати", – зазначив астролог.

Відео дня

За його словами, більш серйозною небезпекою для Росії є не смерть Путіна, а війна на її території.

"Я бачу вогонь, руйнування та багато смертей. У тому числі у найбільших наших містах - Москві, Санкт-Петербурзі, по всій країні", - розповів астролог. За його словами, війну він бачить "в найближчі місяць-півтора".

"Я не дуже знаюся на політиці, але можу здогадуватися, що причиною війни в Росії буде кампанія проти України. Ця війна прийде і на нашу територію. Не знаю як, можливо, ми зачепимо НАТО, і він відповість, можливо, будуть протести, які переростуть у громадянську війну, можливо, щось ще, але, на жаль, дії російської влади можуть стати причиною військових дій і на нашій території", - сказав він.

Астролог також, що запобігти війні в РФ можуть смерть Путіна або усунення його від влади. Він додав, що боїться стати жертвою війни, тому покине Росію найближчим часом.

Зазначимо, зараз Путіну 69 років. 24 лютого його війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну.