Коли закінчиться війна в Україні / facebook.com/GeneralStaff.ua

Астрологи, екстрасенси, рунологи, мольфари з перших днів війни намагаються дізнатися, коли ж нарешті українці почують заповітну фразу "Ми перемогли!" І ось що вони говорять з цього приводу.

Астролог Дмитро Уранус певен, що вже восени Україна зможе звільнити від російських окупантів Донбас. Ближче до зими Україна візьме контроль і над півднем країни, і над окупованою Херсонською областю. Також, за його словами, зовсім скоро ми зможемо повернути півострів Крим, який був анексований ще у 2014 році.

Екстрасенс Яна Пасинкова зробила розклад на картах Таро і визначила, що Україна може перемогти у війні через 15 місяців після її початку.

Відео дня

"Головне, хочу сказати, що перемога обов'язково буде наша. Поки карти показують, що ми можемо перемогти за 15 місяців з початку широкомасштабного вторгнення. Але, підкреслю, так карти показують зараз, сьогодні. Однак дивитися потрібно регулярно, і картинка буде змінюватися. Адже війна - це сотні тисяч рішень щодня. Крім того, слід розуміти, що війни будуть завжди. Принаймні, поки на провідних посадах перебувають чоловіки. Коли ці місця займуть жінки, світ зміниться на краще", - сказала Пасинкова.

А ось екстрасенс Макс Гордєєв певен, що в день святкування Івана Купала вже почався відлік до закінчення війни в Україні. 

"Все буде поступово. Не варто чекати "дзвіночка", що, ось, війна закінчилася і всі можуть повернутися додому. У кожному місті війна буде закінчуватися поступово і своєчасно. Але 7 липня почався відлік закінчення війни", - сказав Гордєєв.

Астролог Влад Росс відзначив, що гаряча фаза війни повинна закінчитися на ретроградному Марсі. Швидше за все, це відбудеться близько 21 листопада.

"Всі зрозуміють, що Володимир Путін програє, а російська армія відходить до адміністративних кордонів РФ. Вони почнуть втрачати не тільки окупований Херсон, а й інші міста. І навіть застосування атомної зброї Путіну не допоможе", - сказав Росс.

Вас також можуть зацікавити новини: