Що принесе перший коридор затемнень 2024 / ua.depositphotos.com

Навесні 2024 року на нас чекає не зовсім простий період, пов'язаний із двома астрономічними подіями - місячним, а потім сонячним затемненням. І перше, і друге будуть першими цього року, а період між ними, часто бурхливий і з трансформаціями, відомий як коридор затемнень. Величина і глобальність змін залежить не тільки від небесних тіл, а й від нас самих - розповідаємо про особливості цього коридору, коли потрібно бути особливо обережним і як не наробити помилок.

Що таке коридор затемнень

У березні та квітні 2024 року на нас чекає дві цікаві астроподії: місячне затемнення 25 березня і сонячне затемнення 8 квітня. Період між цими датами називається коридор затемнень. Езотерики стверджують, що затемнення самі по собі можуть серйозно впливати на життя людей і часом навіть змушують долю робити віраж. Як правило, подібні події відбуваються протягом цих двох тижнів - коли особливо "темно".

Коли буде коридор затемнень 2024 і його особливості

Перший цього року коридор відкривається 25 березня, у день напівтіньового місячного затемнення у знаку Терезів - пік припадає на 9:12 за Києвом. Місяць буде прихований у тіні Землі на 95,5 %. Закриється коридор 8 квітня, у день сонячного затемнення в знаку Овна, коли Місяць повністю закриє Сонце на 4,5 хвилини. Пік затемнення буде о 20:18 за Києвом.

Відео дня

Оскільки коридор почнеться з місячного затемнення, то його енергетика багато в чому визначатиме "настрій" двох наступних тижнів. Саме місячне затемнення - це емоційно складний період. Воно може призводити до вибухонебезпечних ситуацій і виводити з рівноваги. За словами астрологів, доведеться докласти зусиль, щоб утримати баланс, але вони будуть варті того, особливо в особистих стосунках, оскільки місячне затемнення у Терезах пов'язане з партнерством.

Найнесприятливіші дні коридору затемнень - перша й остання дати, тобто, 25 березня і 8 квітня, а найбільший вплив, за твердженнями астрологів, вони матимуть на Овнів і Терезів.

Активні події можуть відбуватися в різних сферах, включно з партнерством, контрактами, дипломатичними відносинами, красою, мистецтвом і правовою сферою. Для кожної людини вони відбуватимуться по-різному, з різною тематикою та інтенсивністю: хтось може не помітити жодних змін, хтось побачить значні зміни у своєму оточенні або суспільстві, а для когось життя може змінитися кардинально.

Важливо пам'ятати, що основні події найпомітніші за 3-4 дні до і після затемнення, але їхні наслідки можуть тривати до півроку.

Коридор затемнень - що не можна робити

Щоб вийти з коридору затемнень цілим і неушкодженим, слід пам'ятати про деякі речі. У цей період не слід:

  • піддаватися на будь-які провокації, яких може бути багато і які здатні вивести з тієї самої рівноваги, про яку вже говорили;
  • починати щось нове - результату не буде;
  • приймати важливих, особливо доленосних рішень;
  • виводити будь-які стосунки на рівень вище або, навпаки, розривати старі;
  • брати кредити, будь-які інші боргові зобов'язання.
  • проводити хірургічні операції;
  • переїжджати.

Період у "коридорі" чимось схожий на повний місяць - щоб уникнути неприємностей, найкраще в цей час "залягти на дно".

Що можна робити в коридор затемнень

Водночас коридор затемнень несе і багато можливостей. Починаючи з місячного затемнення, настає сприятливий момент для позбавлення шкідливих звичок, проблем, комплексів і страхів, для вивільнення енергії та очищення кола спілкування. Наступні два тижні ідеально підходять для продовження цієї роботи. У цей час можна й потрібно:

  • згадати про свої минулі вчинки і постаратися виправити ситуацію;
  • навести лад у справах, завершити все розпочате;
  • повернути все, що було взято в борг, і позбутися "хвостів".

У цей період дуже важливо розставити пріоритети для себе і своїх потреб. Візьміть на себе відповідальність за свої дії, визнавши, що ви самі привели себе до нинішньої ситуації. Подумайте, як ініціювати зміни і, найголовніше - довести їх до кінця, а ще відпустіть усе, що віджило свій вік.

Раніше ми розповідали, коли повня у березні 2024 року і чим він особливий.

Вас також можуть зацікавити новини: