5 грудня Овнам варто уважно поставитися до свого здоров'я / фото ua.depositphotos.com

5 грудня тиждень розпочнеться для деяких знаків Зодіаку з неприємностей. Однак є ті, кому дуже пощастить, наприклад, на Левів чекають розваги і приємні моменти. До чого готуватися іншим знакам Зодіаку і що пророкують карти Таро на понеділок - читайте нижче.

Овен

5 грудня Овнам варто уважно поставитися до свого здоров'я. Уникайте холоду і постарайтеся відмовитися від шкідливих звичок. Крім цього, карти Таро обіцяють вам доленосний вечір.

Телець

На Тельців чекає складний вибір. Вам доведеться зрозуміти, чи будете ви слідувати своїм принципам або ж підете напролом. Не варто покладатися на поради оточуючих, слухати потрібно тільки себе.

Відео дня

Близнюки

5 грудня Близнюкам не варто переживати через дрібниці. Всі клопоти закінчаться, а після низки невдач вас обов'язково чекає удача. Доля вже готова винагородити Близнюків.

Рак

У понеділок Ракам варто не говорити, а слухати. Ви зможете випадково дізнатися про те, що від вас приховували. Карти Таро обіцяють Ракам спокійний день без проблем і сварок, проте оточуючі можуть спробувати втягнути вас в неприємності, не забувайте про обережність.

Лев

На Левів чекають розваги та приємні сюрпризи. Відпочиньте від рутини, наберіться сил і не провокуйте людей на суперечки. Якщо вдень Леви зможуть уникнути спілкування з неприємними людьми, то їх вечір пройде максимально добре.

Діва

Дівам доля готує перевірку на міцність. У понеділок вам доведеться показати на ділі свою чесність і проявити сміливість. На Дів чекають неприємні емоції, проте не варто надмірно драматизувати, і це пройде.

Терези

5 грудня Терезам варто проявити максимальну обережність. На кожному кроці вас будуть підстерігати небезпеки. Є ймовірність, що в цей день ви дізнаєтеся про серйозне захворювання або загостриться стара проблема зі здоров'ям. Будьте готові до потрясінь.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає можливість проявити свої позитивні якості. Не закривайте очі на проблеми інших людей і будьте уважні до почуттів близьких.

Стрілець

5 грудня Стрільцям можна відпочити. Розслабтеся і викресліть все погане зі свого життя. Якщо ж є натхнення, можна зайнятися творчістю.

Козоріг

На Козерогів чекає доленосна зустріч. Вам пощастить на роботі і в особистому житті. Карти Таро не обіцяють нічого поганого, Козерогам не варто боятися негараздів.

Водолій

5 грудня на Водоліїв чекає можливість поліпшити своє матеріальне становище, проте не все так просто. Доля сховає цей подарунок, а тому вам доведеться постаратися, щоб не упустити шанс розбагатіти.

Риби

У понеділок Риби зможуть почати нове життя. На вас чекають приємні клопоти. Сходіть за покупками і не шкодуйте грошей, часом варто забути про економію і трохи себе потішити.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яких незабаром наздожене "чорна смуга" в житті.

Вас також можуть зацікавити новини: