Любовный гороскоп / pinterest.com

Астрологи розповіли, як закохати в себе чоловіка, знаючи його знак Зодіаку.

Чоловіки не такі таємничі, як можуть здаватися, передає slovofraza.

Овен

Відео дня

Овнам подобаються недоступні дівчата, які вміють тримати на відстані. Якщо ви одразу здастеся, то цей зодіакальний представник втратить до вас інтерес. Також Овнам подобаються мудрі жінки.

Tелець

Цьому знаку Зодіаку подобаються доглянуті жінки, але закохуються вони в господарських і домашніх. Якщо ви зумієте створити домашнє вогнище, то Телець вас ніколи не покине.

Близнюки

Їм подобаються неабиякі, мудрі дівчата з почуттям гумору, дотепні і незалежні. Вам не варто заглядати йому в рот, якщо хочете привернути його увагу. Близнюки люблять провокації, тому нагадуйте йому, що можете обійтися і без нього.

Рак

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, які можуть зрадити

Раки люблять добродушних, м'яких дівчат, які не соромляться проявляти свої почуття.

Лев

Леви - це мисливці, яким потрібна найкраща жінка. Їм подобаються розкішні, яскраві, сильні і впевнені в собі. Ви повинні вміти скласти йому гідну конкуренцію за увагу в суспільстві.

Діва

Ці серйозні чоловіки звернуть увагу тільки на важливих, врівноважених і доглянутих дівчат. При цьому не варто квапити події.

Терези

Дівчатам потрібно проявити високий рівень інтелекту і мати привабливу зовнішність, щоб зачепити чоловіка-Терези. Таким чоловікам подобається гармонія у всьому, тому уникайте надмірностей в одязі та макіяжі.

Скорпіон

Скорпіони люблять завойовувати, тому ви повинні бути недоступною. При цьому показуйте йому свою зацікавленість. Їм подобаються жінки, які не соромляться фліртувати і обговорювати пікантні теми.

Стрілець

Знак зодіаку Стрілець моментально закохується в активних, цілеспрямованих і дівчат, які обожнюють життя. Просто поговоріть з ним на тему подорожей або хобі.

Kозеріг

Козерогам подобаються тільки домашні та спокійні дівчата. Вони не пройдуть повз тієї, що любить домашній затишок і стабільність.

Bодолій

Щоб закохати в себе Водолія, уважно його слухайте. Такий чоловік обожнює ділитися планами і геніальними ідеями.

Риби

Якщо хочете привернути його увагу, то обговоріть гороскоп або розкажіть незвичайну історію. Це його притягне, а ваша м'якість і розсудливість завершать процес спокушання.

Як повідомляв УНІАН, названий знак Зодіаку, який вміє зберігати секрети краще за інших.