Для Терезів дуже важливо підтримувати в суспільстві певний образ / фото goodfon.ru

Хитрість вважається негативною рисою, тому що протиставляється правді і щирості. Особливо неприємні ті люди, що з допомогою хитрості використовують оточуючих.

Гороскоп назве 3 найхитріших знаки Зодіаку, з якими потрібно бути обережними, пише slovofraza.

Рак

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку цього літа здійснять всі свої мрії - астрологиРак – не просто один з найхитріших зодіакальних представників. Це природжений і неймовірно талановитий маніпулятор. Його головна сила – гра на ваших нервах і емоціях. Відразу варто відзначити, що свій «талант» така людина пускає в бій рідко, але це трапляється. Стосовно членів сім'ї він діє досить хитро і добивається бажаного легкою версією маніпуляції. Рак знає, на які точки потрібно натиснути і куди вдарити. Він також може дружити з кимось з корисливих мотивів або з перспективою на те, що ним можна скористатися. Заради сім'ї Рак піде на великі махінації, обводячи навколо пальця вельми небезпечних людей. Однак не думайте ніколи ображати цього знака. Раки неймовірно образливі і можуть мучити навіть самого близької людини, щоб вселити в нього почуття провини і вибити зізнання. Ви і самі не зрозумієте, як попалися в його пастку.

Відео дня

Терези

Для Терезів дуже важливо підтримувати в суспільстві певний образ, який притягає позитивне увагу. Тому хитрість використовується ним в якості зручного інструменту. По суті, знаку зодіаку брехня навіть приносить велике задоволення, адже так набагато простіше розібратися з усіма проблемами. Терези можуть хитрувати на роботі і складати дивовижні історії, щоб заплутати начальника, домогтися підвищення, вибити собі відпустку або ж обійти конкурентів. Зодіак здатний навмисно пускати чутки, щоб обеззброїти ворогів або просто розважитися. Але це також ще одні талановиті маніпулятори. Для Терезів хитрість – цілком зручний метод отримувати від членів сім'ї все, що йому потрібно. Знак зодіаку просто вміло грає на емоціях, тисне на жалість і, як Рак, змушує жертву відчути свою провину, навіть якщо її немає.

Скорпіон

Скорпіони – справжні майстри хитрощів і маніпуляцій. Ці люди зводять цю навичку до рівня мистецтва! Знак зодіаку завжди готовий пустити в хід свою зброю, адже таким чином набагато простіше досягти мети. Правда, варто відзначити, що Скорпіон налаштований на чесний бій, тому зазвичай змагається у відкриту. Але якщо нічого не допомогло, то в гонитві за метою (зростання зарплати, нова посада або боротьба за проект, він не посоромиться схитрувати, обдурити або придумати вельми хитромудрий план. Скорпіон може вміло вдавати, спілкуючись з людьми, які йому не подобаються, але являють собою джерело вигоди. І зодіак ніколи не видає себе, тому ви навіть не зрозумієте, чи ви йому другом або ж він вас просто використовують у своїх цілях. Також не думайте його зраджувати чи ображати. Скорпіон не прощає і обов'язково вдарить по найслабшому місцю.