Риби очолюють рейтинг токсичних Знаків Зодіаку / goroskop.guru

Деякі Знаки Зодіаку можуть негативно впливати на енергетику оточуючих і навіть руйнувати їхнє життя. Залишається тільки визначити коефіцієнт токсичності такого спілкування і взяти безпечну дистанцію.

Астрологи назвали найбільш токсичні знаки Зодіаку, пише slovofraza.

Риби

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку цього літа здійснять всі свої мрії - астрологиРиби очолюють рейтинг токсичних Знаків Зодіаку. Вони чудові актори і вміють легко викликати жалість до себе, зрощуючи в оточуючих непідробне почуття провини за те, що ті не допомогли нещасним Рибам впоратися з ударами долі. Будь-який представник цього Знаку знає, як грати на почуттях інших і маніпулювати чужою поведінкою так, щоб домогтися свого. Риби використовують людей як «жилетки для сліз», розповідаючи про свої труднощі і мимохідь спустошуючи енергетику людини.

Відео дня

Скорпіон

Скорпіон — небезпечний і дуже вправний провокатор: він отримує справжнє задоволення, кажучи гидоти і налаштовуючи людей один проти одного. Скорпіони часто будують підступи за спиною, позбавляючи неугодної їм щастя людини чужими руками. Це невразливий професійний інтриган, чия підступність не знає кордонів. Зі Скорпіоном потрібно поводитися максимально обережно, розуміючи, що ображений представник цього Знаку може вдарити нишком або отримати бажане, натиснувши на хворі точки.

Діва

Діви дуже суперечливі: зовні виглядають безпристрасно, але ніхто ніколи не дізнається, що ховається всередині. На відміну від інших Знаків Зодіаку Діва не обтяжена чутливістю, вона впевнена в собі і раціональна. Ці самовпевненість і розсудливість часто обертаються чорною заздрістю, їдкою критикою на адресу оточуючих, звичкою давати поради з приводу і без, а також емоційною байдужістю. Саме ці якості діють на людей токсично і гнітюче, що представляє серйозну небезпеку для близьких Діви.

Телець

Читайте такожАстрологи склали топ-3 найхитріших знаків ЗодіакуТелець жахливо токсичний у всьому, що пов'язано з темою грошей, роботи і кар'єри. Оскільки його негативним якістю є жадібність, то практично все своє життя він вимірює грошима. Якщо Телець змушений віддавати борг, платити за кредит або розплачуватися за надану послугу, то оточуючим варто приготуватися до хвилі обурення і негативу. Щоб уникнути подібної «інтоксикації», астрологи радять не давати Тільцям в борг і не просити в них гроші в борг.

Овен

Овен упертий, не вміє контролювати емоції і погано йде на поступки. Він дуже стомлюючий у своєму постійному бажанні докопатися до істини і з'ясувати стосунки. Часом навіть не важливий предмет розмови, потрібно лише, щоб він перетворився у суперечку з перспективою скандалу, — так Овен вихлюпує внутрішній негатив, якого, на жаль, дуже багато.

Рак

Рак не знає міри. Він дуже сильно любить, занадто сильно ображається і занадто сильно ненавидить. Найбільший мінус в тому, що Рак ховає всі свої емоції глибоко усередині. Звідси випливає важливий момент: цей Знак, як ніхто інший, звинувачує себе. Самоїдство, жалість до себе, негатив стосовно оточуючих, нескінченні образи — все це Рак носить у собі, передаючи тривожне напруження близьким людям.