Представникам знаку Тельця – як і його земному уособленню, бику – приписують рідкісна працьовитість / slovofraza.com

Ми звикли мислити стереотипами, і це стосується всіх сфер нашого життя, включаючи знаки Зодіаку, в яких сьогодні розбираються, здається, всі без винятку.

Навішуючи той чи інший ярлик, найчастіше ми помиляємося. Які найпопулярніші стереотипи про знаки Зодіаку? Розповідає відомий астропсихолог Валентина Віттрок, пише ТСН.

Отже, хибним є твердження про те, що...

Відео дня

... Овен – агресор

Прийнято вважати, що Овни запальні, нетерпимі, агресивні і обожнюють сперечатися з приводу і без приводу. Насправді це вірно тільки почасти. Представники цього вогняного знаку дійсно гарячі штучки, але першими нападають дуже рідко. Вони дійсно можуть розлютитися, але для цього потрібно постаратися і як слід вивести їх з себе, і тоді вже дійсно нікому мало не здасться.

Читайте такожАстрологи назвали найбільш ледачі знаки Зодіаку...Телець – трудоголік

Представникам знаку Тельця – як і його земному уособленню, бику – приписують рідкісна працьовитість, в кращу сторону відрізняє їх від інших. Частка істини в цьому твердженні є, Тельці дійсно вміють працювати, але – з серйозним застереженням: вони працьовиті мимоволі – якщо без трудових подвигів ніяк не можна обійтися або якщо їм за них добре заплатять. В інших випадках Тельці залишаться вдома – будуть лежати на дивані, дивитися телевізор і віддаватися іншим задоволенням, а світ – хай почекає.

...Близнюки – хитрі і підступні

Найчастіше це дійсно так, але пояснюється така поведінка не злими намірами і не підступність, а двоякість натури Близнюків. В них ніби живуть дві людини одночасно, які постійно сперечаються один з одним. Представники цього знака не можуть домовитися навіть самі з собою, тому не кращим чином обходяться і з рештою – хитрують, сьогодні постають в одному образі, а завтра – в іншому, часто – прямо протилежне. Їх треба приймати такими, які вони є, або не приймати взагалі.

...Рак – найбільш легкий і ніжний знак Зодіаку

Раки і справді слабкі, ніжні, а також скромні і соромливі, але, якщо потрібно, можуть проявити прямо протилежні якості – стати сильними, почати воювати проти всього світу і звалити на свої плечі тягар проблем – як власних, так і всіх близьких людей, тому не варто їх недооцінювати. Вони зовсім не ніжні ромашки, а, швидше, троянди, які вміють пускати в хід свої шипи.

...Лев – самозакоханий і нерозумний егоїст

Львів вважають самозакоханими і, м'яко кажучи, недалекими і не дуже розумними людьми. Вони дійсно володіють талантом любити себе, що насправді зовсім непогано, так і егоїзм – в розумних межах – їм теж властивий. Однак, якщо в цьому є необхідність, вони можуть робити широкі жести, демонструючи доброту і щедрість, і здатні на допомогу аж до самопожертви. Що ж до розуму та інтелектуального рівня, то тут Львів не варто недооцінювати, в цьому сенсі вони можуть приємно здивувати.

...Діва – сварлива і неуживчива

Часто доводиться чути, що Діви – рідкісні зануди, з якими важко ужитися поряд. Частка істини в цьому є, хоча і незначна. Річ у тому, що представники знаку схиблені на чистоті і порядку і цілком здатні влаштувати істерику людині, яка залишила у раковині немиту чашку або криво повісила рушник. Але тим, хто по натурі акуратний, життя з педантичною Дівою нічим не загрожує, а іншим варто пошукати собі менш вимогливого супутника або супутницю життя.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, чиє життя кардинально зміниться у червні...Терези – лукаві

Багато хто вважає, що Терези за своєю природою лукаві, намагаються в будь-якій ситуації догодити "і вашим, і нашим", тому їм не можна довіряти. Насправді представники цього знака надто дипломатично, тому хочуть зберегти хороші відносини з усіма без винятку, і найчастіше їм це вдається. До лукавства це відношення не має, але представникам рішучих знаків, що не терпить вічно нерішучих людей, і це навряд чи сподобається.

...Скорпіон – енергетичний вампір

Про те, що Скорпіони – енергетичні вампіри, не говорить тільки лінивий, і це твердження справедливо за змістом і несправедливо по суті. У представників цього знака дійсно досить складний характер, за якого вони можуть ускладнити життя знаходяться поруч людей, але від їх слів і вчинків страждають не стільки оточуючі, скільки вони самі – і в цьому їх головна трагедія.

...Стрілець – вічний оптиміст

Про Стрільців часто говорять як про вічні оптимістів в рожевих окулярах, які дивляться на світ з позитивної точки зору виключно через власну недалекість. Насправді це не більше ніж видимість: Стрільці сумують і навіть плачуть так само часто, як і інші знаки Зодіаку, тільки не дуже люблять демонструвати свої негативні почуття оточуючим. Так і в інтелектуальному відношенні у них все в порядку – не всім вдасться встигнути за ними в цьому сенсі.

...Козеріг – застібнутий на всі гудзики

Застебнутий на всі гудзики – саме так прийнято говорити про Козерогах, маючи на увазі емоційну стриманість і скупість. Нібито вони у всіх, навіть самих складних ситуаціях себе контролюють, ні жестом, ні словом, ні поглядом не видаючи того, що у них на душі. Можливо, представники цього знака дійсно не дуже бурхливо реагують на життєві події та ситуації, але байдужими їх точно назвати не можна. Вони – слідом за героїнею культового фільму – з повним правом можуть сказати про себе: "В любові я – Ейнштейн!"

...Водолій – людина з дивацтвами

У Водоліїв часто буває репутація міських божевільних, тому що вони поводяться без звертання уваги на оточуючих і горезвісне громадську думку, враховуючи лише свої власні бажання. Але це говорить не стільки про божевілля, скільки про неабияку частку егоїзму – іноді, можливо, зашкалює – але не більше того. Водолії так само нормальні, як і інші знаки Зодіаку, просто їм абсолютно байдуже, що ви про них думаєте.

...Риби – завжди витають у хмарах

Про Риб говорять як про невиправних романтиків, які постійно витають в хмарах, а на грішну землю спускаються тільки в разі крайньої необхідності. На щастя, для самих представників знаку це не так. В таких якостях, як практичність і розважливість, вони можу дати фору багатьом іншим знакам Зодіаку, і в складній життєвій ситуації не розгубляться, а будуть діяти спокійно і холоднокровно. Ну а помріяти Риби, звичайно, люблять, але тільки у вільний від роботи і домашніх турбот час.