Названо знаки Зодіаку, які незабаром втратять голову від кохання / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких отримають шанс зустріти другу половинку або ж зміцнити стосунки з коханими наступного тижня - у період з 23 до 29 січня.

Йдеться про три знаки Зодіаку. На народжених під цими знаками людей чекають нові приємні знайомства.

Знаки Зодіаку, які незабаром знайдуть кохання - хто у списку

Досить зблизитися зі своїми другими половинками у зазначений період вийде у Близнюків. Для цього прекрасно підійде якась приємна спільна поїздка. Одиноким представникам даного знака знайти нове кохання наступного тижня допоможе Меркурій. Найближчі дні для Близнюків - ідеальний час для романтичних знайомств і флірту.

Відео дня

Щастити на нові знайомства наступного тижня буде Стрільцям. Їх раз у раз буде долати пристрасть, але астрологи радять все ж намагатися відсіювати тих людей, з якими буде складно побудувати стосунки і використовувати період своєї підвищеної привабливості правильно. Ризик наламати дров залишається.

Другу половинку у зазначений період вдасться знайти Рибам. Особливо підійдуть для нових знайомств будні дні. Головне - не відмовлятися від можливості розвіятися, розважитися, сходити з друзями на захід або у який-небудь заклад.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які незабаром зіткнуться зі зрадою.

Вас також можуть зацікавити новини: